Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthonyo
újonc
Nekem sikerült szert tennem egy ilyen lapra (ASRock PV530-ITX).
Sajnos elég rossz lett a tapasztalatom vele. 2*2GB ram és halot a gép!
Nagyot csalódtam benne.
Ráadásúl nem megy 64 bit-es renszerrel. se XP x64, Se Win7 x64-el "Nem 64 bites támogatású CPU", ezt írja ki 64 bites telepítésnél.A 32 bites rendszeren csak 2 és 3 GB RAM -ot ismer fel, és ebbő 512MB-ot a videokártya használ fel, -csak tudnám mire- de semmi értelmét nem látom. Egy PIII-as 1200MHz-es gép 512MB RAMmal és egy 64MB-os VGA-val nagyobb teljesítményt mutat, mint ez a vacak. Játékot még gondolni sem lehet, hogy elindít rajta az ember, netezésnél pedig a 4. fül megnyitása után haldoklik a rendszer.
Miért tetek bele egyáltalán DDR3-at? A technológia szégyenének tartom ezt a kütyüt. Triplán lekörözi egy Abit alaplap+AMD2800+(1600MHz)és 1GB DDR ram(eből 2256MB-ot az integrált VGA foglal le) Nyugiban elmegy rajta "GTA SA Carbon". Nem vagyok egy játszó típus, de tesztre jó néha elindítani egy konfigon 1-2 játékot. Hát.... Gondoltam, ha már DDR3 foglalat van rajta és 4GB-ig kezeli a ramokat akkor elfut rajta egy 64 bites rendszerm ivel a 32bites csak 3GB-ig kezeli a memóriákat, a boot.ini megpiszkálásával is. Hát a lényeg, hogy NAGYOT CSALDTAM EBBEN A LAPBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest