Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben hozzámjutott egy ilyen lap, és lenyűgöző, hogy mennyire gyenge a processzora egy atom 330-hoz képest is.
IPFire-t használok tűzfalként itthon, digi 100-as nettel, ahol az Atom maximum 20% körüli CPU terhelést mutat egy teljes szávszélességű steam letöltés során. Gondoltam, kipróbálom a Via procit, de siralmas az eredmény
Már erre se tudnám használni, ha sávszélességbővítést kapnék, szinte teljesen kicsinálja szerencsétlent egy komolyabb többszálú letöltés.
Marad emléknek. -
mamakaze
csendes tag
Igen XP párti vagyok. A sata kártya azért kell, mert (több éves tapasztalat!) ha a merevlemez vezérlő ugyanaz akkor az xp bármilyen alaplapon feláll gond nélkül (ez az oprendszerem van már 6 éve a merevlemezen, és vagy 8 alaplap volt már alatta, mindíg gond nélkül felállt, és persze más gépeknél is bevállt).
A lényeg, hogy a legtöbb Brazos mini ITX alaplapokon már pci-e van, Asusban találtam, amin van pci is, de sajna az nem mini ITX, Jetway-ben találtam olyat amin pci van, de sajnos az meg nem passzív hűtésű....böngészem a netet tovább, igazából c-50 processzor is bőven elég lenne az utánaolvasások szerint, de olyan lapot nem találtam eddig ami AMD mini-ITX, passzív hűtésű, és 1 db pci van rajta, nameg persze full hd-hoz kimenet. -
válasz
mamakaze
üzenetére
Nem írtad milyen oprendszered van most. Gyanítom XP, ebben az esetben alaplap+proci csere újratelepítést is hoz. HA W7 van, akkor lehet nem kell, de erre sem esküdnék meg.
Sata kártya minek? Általában van Sata minden alaplapon, én nem raknám bele. FAX témában nem vagyok jártas. AMD vonalon Brazostól felfelé minden alkalmas HTPC-nek, pénztárcától függően lehet herdálni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Több, részletesebb adatot, segítséget a "milyen számítógépet vegyek?" topikban kaphatsz, konkrét árakkal, linkekkel, stb. -
mamakaze
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Most jutottam odáig, hogy HTPC-t szeretnék (pontosabban az eddig bizonyos szerver funkciókat ellátó P3
gépemet szeretném felfejleszteni, hogy HTPC funkciókat is ellásson).
Az alacsony fogyasztás, a full HD, és a mini ITX az alap, de van 2 problémám. Az egyik, hogy a P3-ban levő 1 TB-os merevlemezem, egy pci sata kártyán van, amit mindenképp bele akarok rakni a következő lapba is (és nem csak azért, mert nem akarok új rendszert pakolni), a másik pedig, hogy a P3 fax szerverként is üzemel, tehát fax modem is kell hozzá (gondolom usb-s lesz).
AMD-t jobban szeretnék.Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már erre se tudnám használni, ha sávszélességbővítést kapnék, szinte teljesen kicsinálja szerencsétlent egy komolyabb többszálú letöltés.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)