- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- N€T0X|N: SSD hűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben hozzámjutott egy ilyen lap, és lenyűgöző, hogy mennyire gyenge a processzora egy atom 330-hoz képest is.
IPFire-t használok tűzfalként itthon, digi 100-as nettel, ahol az Atom maximum 20% körüli CPU terhelést mutat egy teljes szávszélességű steam letöltés során. Gondoltam, kipróbálom a Via procit, de siralmas az eredményMár erre se tudnám használni, ha sávszélességbővítést kapnék, szinte teljesen kicsinálja szerencsétlent egy komolyabb többszálú letöltés.
Marad emléknek. -
mamakaze
csendes tag
Igen XP párti vagyok. A sata kártya azért kell, mert (több éves tapasztalat!) ha a merevlemez vezérlő ugyanaz akkor az xp bármilyen alaplapon feláll gond nélkül (ez az oprendszerem van már 6 éve a merevlemezen, és vagy 8 alaplap volt már alatta, mindíg gond nélkül felállt, és persze más gépeknél is bevállt).
A lényeg, hogy a legtöbb Brazos mini ITX alaplapokon már pci-e van, Asusban találtam, amin van pci is, de sajna az nem mini ITX, Jetway-ben találtam olyat amin pci van, de sajnos az meg nem passzív hűtésű....böngészem a netet tovább, igazából c-50 processzor is bőven elég lenne az utánaolvasások szerint, de olyan lapot nem találtam eddig ami AMD mini-ITX, passzív hűtésű, és 1 db pci van rajta, nameg persze full hd-hoz kimenet. -
ViZion
félisten
válasz
mamakaze #201 üzenetére
Nem írtad milyen oprendszered van most. Gyanítom XP, ebben az esetben alaplap+proci csere újratelepítést is hoz. HA W7 van, akkor lehet nem kell, de erre sem esküdnék meg.
Sata kártya minek? Általában van Sata minden alaplapon, én nem raknám bele. FAX témában nem vagyok jártas. AMD vonalon Brazostól felfelé minden alkalmas HTPC-nek, pénztárcától függően lehet herdálni
Több, részletesebb adatot, segítséget a "milyen számítógépet vegyek?" topikban kaphatsz, konkrét árakkal, linkekkel, stb. -
mamakaze
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Most jutottam odáig, hogy HTPC-t szeretnék (pontosabban az eddig bizonyos szerver funkciókat ellátó P3gépemet szeretném felfejleszteni, hogy HTPC funkciókat is ellásson).
Az alacsony fogyasztás, a full HD, és a mini ITX az alap, de van 2 problémám. Az egyik, hogy a P3-ban levő 1 TB-os merevlemezem, egy pci sata kártyán van, amit mindenképp bele akarok rakni a következő lapba is (és nem csak azért, mert nem akarok új rendszert pakolni), a másik pedig, hogy a P3 fax szerverként is üzemel, tehát fax modem is kell hozzá (gondolom usb-s lesz).
AMD-t jobban szeretnék.Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- Autós topik
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest