Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nekem erről az a véleményem, hogy annyiféle kéz- és ujj méret van, hogy legalább két eltérő méretű kijelző fedi le az "ideális" fogalmát. Nekem pl. a mostani kicsi, a feleségemnek pedig egy hangyányit nagy. Neki jó lenne, ha maradna az eddigi méret, esetleg valamivel vékonyabb kerettel, nekem viszont nagyobb kellene, akár 2-3 mm-rel szélesebb készülékházban is.
"nem hinnem, hogy marketing problemaba utkoznenek, ha valtozatlan maradna a kijelzo merete"
A marketing nem arról szól, hogy mit gondol a gyártó, hanem hogy mi van a vásárlók fejében, és ezt mekkora befektetéssel és hatásfokkal lehet megváltoztatni. Ha azt gondolod, hogy az eddigi és a potenciális iPhone vásárlók nagy részét teljesen hidegen hagyta a kijelző méret növelési láz, szerintem nagyot tévedsz.
-
-
erdoke
titán
Az biztos, hogy ha nagy forma váltás van, akkor célszerű egyszerre minél több dolgot megváltoztatni, hiszen úgyis minden kiegészítőből újra lesz szükség. Tehát ha nő a telefon hosszában, akkor a lehető legjobb időzítés lecserélni a dokk csatlakozót, az aljára pakolni a füles jacket, stb. Az lenne a legnagyobb gáz, ha egyik az idén változna, aztán a másik jövőre, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő