- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
Van matrica, a tokon, csak nyitva vagyon a tok és ezért a másik oldala látszik. Basszus most látom 32 bitest meg nem küldtek ezek a retkek, se serialt hozzá
, pedig jelöltem nekik, bezzeg xp elmaradhatatlan tartozék (lehet van még pár ezer db szitázott lemez
). Korábban, mikor még a Rufusz intézte a dolgokat (vista+xp+office03+07 era) valahogy ilyen bakik nem voltak, ráadásul online rendelőfelület működött, banki átutalás működött, 1500 pénzzel- vagyis az utánvét ktgs-et megspóroltam, e-mailben aznap megkaptam számlát, kulcsot, igazolást, ez a euro one meg 1 hónapig ült a dolgon, minimum 1 automatik' e-mailnek örültem volna, no de ne legyek telhetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest