Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
Van matrica, a tokon, csak nyitva vagyon a tok és ezért a másik oldala látszik. Basszus most látom 32 bitest meg nem küldtek ezek a retkek, se serialt hozzá
, pedig jelöltem nekik, bezzeg xp elmaradhatatlan tartozék (lehet van még pár ezer db szitázott lemez
). Korábban, mikor még a Rufusz intézte a dolgokat (vista+xp+office03+07 era) valahogy ilyen bakik nem voltak, ráadásul online rendelőfelület működött, banki átutalás működött, 1500 pénzzel- vagyis az utánvét ktgs-et megspóroltam, e-mailben aznap megkaptam számlát, kulcsot, igazolást, ez a euro one meg 1 hónapig ült a dolgon, minimum 1 automatik' e-mailnek örültem volna, no de ne legyek telhetetlen... -
Hitman
aktív tag
Szintén ma kaptam meg a csomagot, hasonlóan meglepődtem a tartalmán

Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, pedig jelöltem nekik, bezzeg xp elmaradhatatlan tartozék (lehet van még pár ezer db szitázott lemez
). Korábban, mikor még a Rufusz intézte a dolgokat (vista+xp+office03+07 era) valahogy ilyen bakik nem voltak, ráadásul online rendelőfelület működött, banki átutalás működött, 1500 pénzzel- vagyis az utánvét ktgs-et megspóroltam, e-mailben aznap megkaptam számlát, kulcsot, igazolást, ez a euro one meg 1 hónapig ült a dolgon, minimum 1 automatik' e-mailnek örültem volna, no de ne legyek telhetetlen...