- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
razorbenke92 #20 üzenetére
Igazából a közelítés is bőven pontos lehet, bár nekem meg a 15s sok kicsit, de ez már egyedi választás.
Illetve a nem állandó áramú akkor lehet jó, ha a végén az áram nagyobb, mint amit a kész eszköz fogyasztani fog. Ellenkező esetben kellemetlen meglepetések várhatóak az üzemidő alatt (lekapcsol)
-
Traktor800
csendes tag
válasz
razorbenke92 #12 üzenetére
Ez világos, viszont az állandó de különböző árammal terhelt akksik is más és más értékűek lesznek. Ez nem azon múlik, hogy állandó árammal vagy állandó ellenállással merítjük, hanem az akksi belső ellenállásán, amin különböző áramok különböző feszültségesést okoznak, így romlik a hatásfok vagyis más értékűnek tűnik az akksi (és a végén is hamarabb kapcsol le a jobban terhelt akksi, ez is igaz) Viszont én folyamatosan integrálok és mérem a feszültség csökkenést, nem csak a végén csinálok egy szorzást az idővel, így pontos értéket kapok. Akksik összehasonlítása céljából természetesen ugyanakkora terhelést használok. 0.3-0.5C közötti áramra lövöm be a terhelést, ez nem nyírja ki, de azért meg is mozgatja az akksit.
-
válasz
razorbenke92 #12 üzenetére
++
Az nekem is feltűnt, hogy 4 és 8 ohm terhelést használva más értékeket kapok... -
válasz
razorbenke92 #5 üzenetére
Hej, akkor azt elgépeltem.
De szerintem nem sokaknak van ilyen
A töltő-merülő teszter nem rossz, bár a töltés inkább kényelmi funkció, gondolom
Az viszont igaz, hogy ennyi erővel egy 18650 foglalatot én is felbökhettem volna a cucc tetejére, és ha nagyon egyedi cellát kell mérni, akkor párhuzamosan lehetne rajta sorkapocs is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged