Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon hasonló cipőben járunk.
Nekem is van egy rakat bontott cellám, ami nagyon jól jön mindenféle projektekben, és a szükség jellegétől függően jó azt is tudni, hogy melyik milyen állapotban van.
Én is dolgozom egy ilyen ketyerén, ami talán extra, hogy én töltést is integrálok bele töltőáram méréssel, hogy még automatizálhatóbb legyen a tesztelés. Csak be kelljen pattintani a cellát, és a teszter eltöltögeti-merítgeti, különös tekintettel az önmerülés tesztelésére, és a töltési energia kinyerhető energiához hasonlítására.
A max471-re meg a Hobby Elektronika topikra rajtad keresztül találtam rá, ezekért külön köszönet!
A relével kapcsolatban: Hamlin 712 ezzel megtrükköztél, mert kerestem, és nem találtam. A képről jöttem rá, hogy Hamlin 721

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- CORSAIR K100 AIR
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest