Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmire, egyszerűen ne vedd meg!
Adásvételivel is igazából b*szhatod és neked kell plusz köröket futni ha esetleg nem fizetik és letiltják a telefont. Feljelentés után lehet lesz belőle polgári per, de lehet, hogy évekig futkozhatsz a bíróságra miatta. Megérné?!
Ha nincs rajt nagy összeg fizesse be egybe a tulaj aztán kész. Ha pedig költségmentes a készülék utána már nyugodt szívvel megveheted tőle.
-
TechN7ne
nagyúr
Megjelenés után vettem az iPhone 8 Plus t 309 000 kemény forintért...
Olyan aranyosak vagytok ahogyan méltányosan álltok az apple-hez ,de nem hiszem el hogy nem veszitek észre ez már nem az az apple amit mi még anno megszerettünk. A legnagyobb lehúzós vállalat lett aki direkt lefizette az egész telefonpiacot ,hogy ők maradjanak a legjobbak. Mára teljesen elvesztette azt a hozzátartozást mikor az ember még kötődött a tárgyaihoz ,és volt miért szeretni is.
Magabiztosan kijelentem elég ősi iPhone felhasználóként ,X lett az amihez egyáltalán nem kötődök ,valahogy nem tudtam megszeretni magát a készüléket ,betekintése is zavaró eme különös kijelzőszabvány mellett.
Az iPhone X az ,amit eddig a legkevesebbet nyomkodtam és szó szerint nem is érdekel ,félre van dobva ha hívnak vagy keresnek felveszem ,írok a messengeren néha meg zenét hallgatok útközben ,de nem vagyok rákattanva mint anno az 5s-re vagy a 6s-re ,meg az első Plus készülékemhez. -
-
tboldi
nagyúr
Valószínűleg igen, hiszen most is tudsz pl. 7-est venni náluk. Viszont egyes pletykák szerint megszüntetheti az Apple az iPhone X-et, és csak a most szeptemberben érkező utódja lesz (hasonló volt az 5C-vel is anno). Ha tényleg így lesz, akkor sem kell csüggedni, mert egyéb helyeken még biztosan kapható lesz, ami a készleten megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- LEGO klub
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest