- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Reszben igazad van. De a gyorstoltesnel en nem mentem bele abba hogy mikor hozta be az ujitast hogy hozhatta volna korabban vagy hasonlo. Viszont hogy most hozta be nekem szimpatikus hogy nem egy egyedi megoldast hozott be, az usbc mellett dontottek mar egy ideje a notikkal. Viszont a lightningos dolgot nem ertem: a telefon es kabel kozott barmilyen csatlakozo lehet ha azt egy olyan usb csatlakozoba dugod be ami szabvanyosan 5/10W-ot tud. Kerdes miert de eddig vartak vele. Ha jo aron akar venni az embet barmilyen usbc-s cuccot mar tele van az aliexpress vagy barmi mas olcson. BTW szerintem ez a gyorstoltes kicsit tul van porgetve, ha 2A-el megy a toltes akkor mar eleg jo sebessegu a toltes, ha erre van szukseg, a vezetek nelkuli toltesnek nagyobb jelentosege van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest