- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
válasz
JamesLavelle #5271 üzenetére
Én pl. az iTunest nem szeretem ezért az Syncios -t használom fájlok átvitelére pc - telcsi között. Ha lementettem a fényképeket, zenéket, videókat, stb. akkor a telefonról törlöm, majd a Nemrég törölt mappából is törlöm a képeket mert még 30 napig tárolja, hogy vissza lehessen állítani.
Én pl. használom az OneDrive -t és a GoogleDrive -t is tárolásra. Ha nincs letöltve az app a telcsire akkor fel kell telepíteni az áruházból és utána a megosztással át tudod küldeni bármelyikre vagy akár szinkronizálhatod is.A másik - ami biztos volt már, csak én nem találtam - , hogy a repülési üzemmód ki-be kapcsolása után automatikusan visszakapcsolja a wifit és a bluetooth-t, még akkor is ha a beállításokban azt korábban kikapcsoltam -ami rohadt idegesítő (tehát hangsúlyozom, hogy nem csak a control panelben kapcsoltam ki).
Nem tudom téged miért bánt, hogy bekapcsolja ami kell neki? Úgyis csak addig működnek amíg kel neki és elég jól működik. Akksi idő pl. szinte semmi amit fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged