Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17801) kisselandras válasza Diokhan (#17799) üzenetére


kisselandras
senior tag

Köszönöm mind a 2 nek a választ akkor nem megyek bele a cserébe :R

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#17802) tuzpenge válasza _seth_ (#17782) üzenetére


tuzpenge
őstag

Szerintem a jubatec egy elég jó márka és megbízható is. Én használom már egy ideje note 4-ben és semmivel nem rosszabb a gyárinál. Ha az i5-ben tönkremegy akkor én biztos ilyet fogok venni hozzá és ezt tetetem bele.
[link]

ˣ

(#17803) Themes


Themes
aktív tag

Sziasztok. iTunes be nem lehet belépni már pár napja! Valaki tudja esetleg az okát?

Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //

(#17804) Noxy válasza Themes (#17803) üzenetére


Noxy
veterán

Igen.
Működőképes internetkapcsolat, + Apple ID kell csak hozzá.

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#17805) kerti008


kerti008
aktív tag

Sziasztok
Belefutottam egy problemaba: elkezdett mozogni az 5S jobb felso sarkan a kepernyo 11 honap utan.. :W Elvileg 5 munkanap alatt lesz kesz mar tukon ulok. Kozben meg hozzaszoktam ujra az 5"-os WP kepernyojehez, igaz parszor foldhoz akartam vagni mert 11 honap Iphone utan a WP szoftverei nagyon fapadosak.Szerintetek garanciaban javitjak az 5S-t vagy adnak egy refurbised keszuleket helyette? Ilyenkor ujraindul a garancia? Meg van egy ev husegem de ha nincs meg egy ev gari a javitott keszuleken akkor inkabb veszek egy 6S-t vagy Plust inkabb garanciaval.

(#17806) B-L-A-C-K válasza kerti008 (#17805) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Előre nem lehet tudni hogy javítás vagy csere lesz. Ha csere lesz, és nem cégre vetted a telefont, akkor újra kell indulnia abban az esetben ha szolgáltatós, vagy hivatalos helyen vett független.

(#17807) Themes válasza Noxy (#17804) üzenetére


Themes
aktív tag

Erre inkább no comment

Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //

(#17808) Noxy válasza Themes (#17807) üzenetére


Noxy
veterán

Most mi akkor baj? Nagy h.séget írtam?

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#17809) _seth_


_seth_
veterán

Az akkus sztori vége:

Írtam a speedshopnak a problémáról, azt írták, hogy ők úgy tudják, hogy eredeti az amihez odaírják, de az elírás jogát fent tartják, nem is kommentálnám... Az akkut visszaküldöm nekik, vagy küldenek egy másikat, vagy visszautalják a vételárát, utóbbinak jobban örülnék.

Helyi apple (nem hivatalos) szervizben kicseréltettem benne az akkut, ezzel mutatja az akkut merítő programokat is szépen és a merülése is egyenletes lett, úgy tűnik, hogy sikerült megoldani a problémát.

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#17810) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Sziasztok,

Mennyire érdemes használt 5S -t venni? Gondolok itt arra, hogy az ilyen korú készülékeknél milyen hibák jönnek elő, hogy az új iOS mennyire lassítja be, stb. ?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17811) B-L-A-C-K válasza V.Stryker (#17810) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Ár/érték arányban használt vonalon nézve még most sem rossz, aksiban gyengébbek már az idősebb készülékek, de dobsz bele egy ilyen aksit és azzal sem lesz gond.

(#17812) Diokhan válasza V.Stryker (#17810) üzenetére


Diokhan
addikt

Ilyenkor én mindig elmondom, hogy igényektől függ, hogy megéri-e venni vagy nem. Én elsődleges telefonnak használom, teljesen meg vagyok vele elégedve, semmi baja nincs. iOS 10-el is szépen megy, teszi a dolgát.

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#17813) Richie86 válasza V.Stryker (#17810) üzenetére


Richie86
senior tag

Szia,

Én kb. másfél-két hete vettem használtan 5s-t, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Akksi tényleg nem annyira bika, de tűrheő, mivel csak áeneti telefonnak vettem (kb. másfél-két hónapra) így én nem vesződök akksicserével. De ha hosszabban használnám egy új akksi bele és pöpec :) Ja amúgy ki kell fogni, én pl. 38.000 magyar forintért jutottam hozzá.

(#17814) galuska95


galuska95
aktív tag

Sziasztok!
Próbál már valaki VR szemüveget az 5S-el?

(#17815) -Ben- válasza galuska95 (#17814) üzenetére


-Ben-
veterán

Jah, jó pixeles.... ;]

(#17816) orimate86


orimate86
tag

Sziasztok!

Segítsetek légy szíves!
Van egy látássérült illető (igazából teljesen vak) akinek nagy segítséget jelentene a SIRI használata német nyelven. A kérdés az, hogy érdemes-e a legújabb iOS-t rágyűrni, tehát az új verzió hoz-e lényegi fejlődést a SIRI-ben vagy a SIRI igazából almodulként is tud fejlődni? Vagy a fejlesztések, mivel felhő alapú a rendszer ezért folymatasoan megy végbe? Illetve az iOS verzió nem lassítja-e le a készüléket újabb modell vásárlására öszötönözve? Ezt még iPhone 4 esetén tapasztaltam. Eddig csak a bohóckodást láttam a SIRI-vel de most lényegi funkciója lenne. Mivel én android-ot használok nem tudom tesztelni, viszont nagyon szertenék segíteni. Elég csak arra gondolni, hogy egy bevásárló listát fel tudjon diktálni, idő stb. Nem tudom most milyen verzió van fent, de update lenne ezt jelezte már.
Előre is köszönöm nektek. :R

(#17817) Diokhan válasza orimate86 (#17816) üzenetére


Diokhan
addikt

Szia!

Elméletileg már 5,0 iOS-től támogatja a német nyelvet, nem kell hozzá a legújabb szoftver, de csak az iOS 10-től van Siri-nek appokhoz hozzáférése, tehát mondjuk egy jegyzetet vagy diktafont is el lehet indítani hang paranccsal.

Javaslom, hogy ezt olvasd át.

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#17818) orimate86 válasza Diokhan (#17817) üzenetére


orimate86
tag

Köszönöm, el fogom olvasni.

Az értéssel nincs gond. Inkább az utasítások összetettsége és a grafikus felület. Így, hogy én látom is botrány. Egy példa. Elemekre bontja a kijelzőt. Billentyűzeten minden karaktert is külön. Első érintés a kijelölés majd beolvassa mit nyomtál meg. Utána ha bárhol kettőt nyomsz gyorsan akkor beviszi a karaktert vagy megnyitja a kijelölt appot. Eddig ok. De ha dupla kattintás közbe feljön vmi, pl találati lista keresőben, akkor már a dupla katt nem beviszi a karaktert hanem kiválasztja a találatot. Aztán kezdhetsz előlről mindent. Szóval a visszaigazoló gomb lehetne az ujjlenyomatolvasó pl. Eleve azt mindig megtalálod. Inkább ezekben várnék előrelépést.

(#17819) Balzak83


Balzak83
senior tag

Sziasztok! Feleségem iphone 5s-e az utóbbi napokban hirtelen merül, nap végén már a töltőn lóg. Eddig két napot kihajtott belőle, csak otthon használja, és egész nap wifin lóg a telefon, a mobilhálózat ingadozást emiatt kizárnám. A felhasználó szokások sem változtak semmit, szóval nem értjük a dolgot.

Lehetséges, hogy az akksi hirtelen elgyengült, amiatt van? Ha számít valamit, egy hete csináltam rajta egy gyári visszaállítást, tehát a rendszer is újnak mondható. Jelenleg 10.2.1 fut rajta!

Megköszönném, ha tudnátok tippet adni, mi lehet a gond?

[ Szerkesztve ]

(#17820) -Ben- válasza Balzak83 (#17819) üzenetére


-Ben-
veterán

Nem kizárt, hogy döglődik az aksi. Mikori a telefon?

(#17821) Balzak83 válasza -Ben- (#17820) üzenetére


Balzak83
senior tag

2,5 éves. De mivel 2 naponta töltötte csak átlag, szerintem nincs annyi ciklus benne. 15-20% nál rakta fel mindig töltöre

(#17822) -Ben- válasza Balzak83 (#17821) üzenetére


-Ben-
veterán

Más oka pedig nemigen lehet. Multitaskból vágjatok ki minden appot, aztán mehet neki a home+power reset. :) Ha ezután is megmarad a merülés, akkor aksi. Bár, ha egy teljes visszaállítás nem oldotta meg, akkor szvsz ez se. :)

[ Szerkesztve ]

(#17823) Emunem válasza -Ben- (#17822) üzenetére


Emunem
aktív tag

Minden app ugyanúgy van beállítva mint előtte? (Internethasználat, értesítések, etc...)
Csak úgy egy akku nem adja meg magát 2 nap alatt. (Kivéve túlfesz, túl magas/alacsony hőhatás, ütés, pára bejutása tartósan (zsebtelóknál előfordulhat), SIM kártya korrodálás (pici oxidréteg sok galiba, anélkül, hogy a működése zavarba ütközne). De ezek nem mind átlagos helyzetek)

Ja, ez nem IPhone probléma sorozat, hanem csak akkuról beszélek, mielőtt valaki Androidozna...

Üdv.

[ Szerkesztve ]

"... hát persze ..."

(#17824) Balzak83 válasza -Ben- (#17822) üzenetére


Balzak83
senior tag

Köszönöm a tippet! Akkor esélyes a csere. Ahogy néztem korábbi hozzászólásokat, kicsit drága az eredeti akksi szereléssel, ezt a NOHON márkát írták, hogy jó minőségű, és az ára is jó. Berakni meg nem túl nehéz

@Emunem: teljes visszaállítást csináltam itunesból, csak a csengés tűnt el. Úgy néztem, a beállítások is megmaradtak. A jövő héten majd odafigyelek a telefonra, hogy mi lesz vele, aztán ha nincs változás akkor rendelem a csere akkut.

[ Szerkesztve ]

(#17825) lindermen


lindermen
aktív tag

Sziasztok!

Esetleg ilyen dokkolót vett már valaki? Van tapasztalat dokkoló téren? A gyárin kívül milyet érdemes esetleg venni?

Köszi előre is :)

(#17826) B-L-A-C-K válasza lindermen (#17825) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Vegyél egy ilyen tartót, és a kábelével töltsd, ez így biztos nem lesz rossz.

(#17827) MNBT


MNBT
tag

sziasztok!
iTunes miért ír más értéket a szabad helyre mint maga a telefon? 1 gigával többet ír az iTunes. Ennyire nem tud pontosan számolni? Vagy ez miért van?

[ Szerkesztve ]

(#17828) -secret- válasza MNBT (#17827) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Össze vannak szinkronizálva?

(#17829) Diokhan válasza MNBT (#17827) üzenetére


Diokhan
addikt

Mert az itunes nem számolja foglaltnak a telefonon gyorsítótára által elfoglalt területet. Ha a telefonon törlöd a gyorsítótárat és úgy nézed meg, elvileg ugyanannyinak kell lennie.

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#17830) lindermen válasza B-L-A-C-K (#17826) üzenetére


lindermen
aktív tag

Köszi! Megrendeltem amit linkeltem, majd beszámolok róla ha megjött hogy milyen :)

(#17831) Rambi


Rambi
tag

Sziasztok!
Külföldről báttyám küldött nekem egy iPhone 5S-t. Próbáltam 20,30 és 70es sim kártyákkal is, de sajnos nem fogadja el őket. Imei szám alapján ki tudom deríteni, hogy milyen függő a készülék?

(#17832) tuzpenge válasza Rambi (#17831) üzenetére


tuzpenge
őstag

Kérdezd meg a bátyádat!

ˣ

(#17833) znorbika


znorbika
csendes tag

10.3 kint

[ Szerkesztve ]

(#17834) _seth_ válasza lindermen (#17825) üzenetére


_seth_
veterán

Én ilyet rendeltem. Háromból három hibátlanul működik :)

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#17835) -Ben-


-Ben-
veterán

5S hogy muzsikál?

(#17836) _seth_ válasza -Ben- (#17835) üzenetére


_seth_
veterán

Szerintem lassabb nem lett, de azt sem érzem, hogy gyorsult volna. Az iCloud beállítások rész ami egészen más lett.

iPaden sem látok nagy eltérést az előzőhöz képest, az Apple TV 4 pedig végképp ugyanolyan mint volt, igaz az most csak 10.2-re frissült.

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#17837) Diokhan válasza -Ben- (#17835) üzenetére


Diokhan
addikt

Jól, de nem jobban. Szerintem ugyanolyan.

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#17838) WestBam


WestBam
senior tag

Mennyire merjem az 5s-t frissíteni? WP-ról jövök, nem tudom itt mennyire gáz ha frissítem, bár jelenleg a legutolsó hivatalos ios van a telefonon. Ellenben kukalassúra nem szeretném, a wp is a frissítésekbe "halt bele".

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#17839) -Ben- válasza WestBam (#17838) üzenetére


-Ben-
veterán

Még vannak benne idegesítő bugok. 5S -re nem tenném fel, ha elégedett vagy a 10.2 -vel. :)

(#17840) WestBam válasza -Ben- (#17839) üzenetére


WestBam
senior tag

Akkor maradok, köszönöm!

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#17841) Bib válasza WestBam (#17838) üzenetére


Bib
őstag

Én mindig frissítem.Legjobb iTunes -szal újrahúzni attól megtáltosodik mindig főleg újként beállítva.

(#17842) Richie86 válasza Diokhan (#17837) üzenetére


Richie86
senior tag

Én is frissítettem és osztom a véleményed. Sebességre ugyanaz.

(#17843) -Ben- válasza Bib (#17841) üzenetére


-Ben-
veterán

Sosem éreztem különbséget iTunes restore után se. Szerintem ez csak szimpla placebo ...

(#17844) jenei1994


jenei1994
addikt

Facebookon azt irják,hogy gyorsabb lett a telefon ,meg akku javulás is van.

(#17845) Scholes9 válasza -Ben- (#17835) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Ahhoz képest, h 3,5 éves modell, szerintem qrva jól :K :B Legfrissebb iOS. Én teljesen elégedett vagyok vele, amíg "lélegzik a kicsike", addig nem fogok váltani szerintem, mert számomra csak pénzkidobás lenne :U

[ Szerkesztve ]

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#17846) Diokhan válasza Scholes9 (#17845) üzenetére


Diokhan
addikt

Detto. Amíg szét nem mállik a kezemben addig meg nem válok tőle.

Azt lehet tudni, hogy pontosan mit jelent ez a filerensszer változás az új iOS-ben? Tudom, hogy kevesebb helyet foglal meg blabla, de engem az érdekelne, hogy miben változott.

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#17847) _seth_ válasza jenei1994 (#17844) üzenetére


_seth_
veterán

Ennyi idő alatt volt aki már az akkut is letesztelte? :D

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#17848) Diokhan válasza _seth_ (#17847) üzenetére


Diokhan
addikt

Nem. Majd kiderül nap végére.

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#17849) jenei1994


jenei1994
addikt

Dark Mode-ot hogy lehet bekapcsolni ?

(#17850) Diokhan válasza jenei1994 (#17849) üzenetére


Diokhan
addikt

Sehogy, mert nincs.

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.