- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drp81
aktív tag
"ahogy Neked az AOD lenne, másnak meg emez"
Engem az AOD sem érdekel
csak azért hoztam fel, mert korábban erről is volt vita, hogy miért nincs, stb.
De persze, értem az akku%-kal kapcsolatos fanyalgást is, nyilván kinek mi az igénye. Nekem speciel nem fontos.De ez szubjektív dolog. Mint pld. a teszt értékelésnél sem értem soha, hogy a kontránál mindig (?) felhozzák a notchot (pl. itt is, hogy nem diszkrét). Kinek mi tetszik. Nekem speciel a régebbi jobban tetszett, mint ez a kicsinyített, és persze jobban tetszene, ha nem lenne rajta egyáltalán. ((De legalább tudjuk, hogy mi van mögépakolva, nem üres a ház alatta.)) Korlátoz a használatban az, hogy van rajta? Ha nem lenne notch, akkor
- szebb képeket/videókat lőne?
- jobb hangminőség lenne?
- jobb üzemidő lenne?
- gyorsabb/stabilabb rendszerfelület lenne?
stb stb stb, lehetne folytatni...Persze, ezt is értem, végülis a Fiat Multipla sem tetszett nekem soha
így soha nem is vettem/vennék
"semmibe sem került volna a felső grafikai interfészt úgy átméretezni, hogy a láthatóság csökkenése nélkül az extra helyen az akkuszázalék kijelzés is megoldott legyen."
Ez lehetséges, hogy igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY Quadro P600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest