- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Az AOD-ban is igazad van, de az akkuszint százalékos kijelzés eltűnése konkrétan 2017 óta 'fáj' a felhasználóknak, minden évben szó van arról, hogy 'kérik vissza' valamilyen formában, többek között itt, a fórumon is. Egy megszeretett, megszokott, elvárt fícsör, ahogy Neked az AOD lenne, másnak meg emez.
És bár a korábbi notch verzió mellett az ember elfogadta, hogy ez van, nincs hely, majd control centerben vagy a widget oldalon (tavaly óta pedig a főképernyőn is) megoldja, idén a kisebb notch kapcsán talán okkal számítottak arra, hogy visszajön.Ha anno 2006-ban az első iPhone szoftvere fejlesztése alatt egész kreatívan megoldották, hogy a helyhiány ellenére egy html oldal betöltése közben igenis legyen 'progress bar' a címsorban, mert akkoriban megszokott és 'elvárt' eleme volt a webböngészők interfészének, akkor a kisebb notch kapcsán semmibe sem került volna a felső grafikai interfészt úgy átméretezni, hogy a láthatóság csökkenése nélkül az extra helyen az akkuszázalék kijelzés is megoldott legyen.
Szerintem.
Persze lehet, nincs igazam. -
Navaren
aktív tag
De nem ez a kérdés, hogy notch vagy nem notch, ezt a userek már lenyelték, elfogadták, megbékéltek vele.
A kérdés az, hogy mi volt a gyakorlati értelme beharangozni a 20%-os területcsökkenését a notch-nak, ha az érdemi előny felhasználási szempointból minimális?Lehet, hogy fullscreen videó alatt relatíve kisebb területet takar ki, ellenben bizonyos képaránynál olyankor is beleharap a képbe (hiszen picit magasabb, mint az eddigiek), ahol a X-12 telefonok notch-jai eddig nem.
Cserébe a területcsökkenéssel nyert kijelző helyével nem csinált semmit az Apple. Ez pedig érthetetlen.
Gyakorlatilag mindössze azért lett kisebb ötödével a notch, hogy el lehessen mondani a keynote-on és a szponzorált youtubereknek a videókban, kisebb lett a notch.
Ez pedig még Apple féle marketingömlengéssel is... hát... na. Nem? -
-
Amit te szeretnél, az sokkal komolyabb melót igényel és több erőforrást emésztene fel, mert ez szerintem csak valamilyen állandó lézeres/infrás letapogatással működne, vagy valamilyen kapcsolt eszközzel (óra). És ha óra a kapcsolt eszköz, akkor minek az AOD/OOD ugye?
Te mondtad a kocsit vazzeg, akkor hogyne jönne a carplay és a navi, hiszen autóban ezeket (is) használjuk a telefonon.
Végigolvastam, továbbra is tartom magam a véleményemhez, hogy amit szeretnél, az nem megoldható, vagy logikátlan, és több buktatója lenne, mint haszna. -
Jézusom, óránként max 1%...
"plusz, még be lehetne állítani a kocsiban egy vezetés üzemmódot is hozzá, ami kvázi a mezei AOD lenne, akkor én is hiányolnám a funkciót." Ezt nem értem, mi a mezei és mi a nem mezei AOD? Minek az autóba ilyen amikor ott carplayt-t használsz, vagy esetleg navigációt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Metal topik
- iPhone topik
- Mozilla Firefox
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest