- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
Ez ugye attól függ mire használod. Amit te felsoroltál azok közül pl nekem egyik se igényem. Számomra csak az kell, hogy írja ki az idő(járás)t, mérje a szívverésemet meg az alvásomat és ne kelljen naponta tölteni (az Amazfit X 4 napos üzemideje így is kikészít). Plusz ha valami újat vennék akkor legyen benne Qi charging (Xiaomi S1-el szemezek). Ezeket az igényeket kb bármi kielégíti oprendszertől függetlenül
#2053 Blue meth
Nincs jó választás. Azon gondolkodtam, hogy kicsit bánom, hogy Maxot vettem, de ha a simát veszem azt is pontosan ugyanígy bánnám. A Max nagyobb kijelzőjén jobb contentet fogyasztani és írni, cserébe nem tudod egy kézben használni. Amit viszont érdemes megjegyezni, hogy a Max még rohadt nehéz is, szóval este fekvés közben meg tud fájdulni tőle a kezed.A másik oldalon viszont a Pro nem biztos hogy garantáltan egy kezes telefon. Oneplus 8 Pro mellett próbálgattam, és nagyjából ugyanakkora a két telefon, és az OP8P nem volt egy kézben egyszerűen használható. Szóval az se garancia a kényelmes használatra, ha a kisebb verzió felé hajlasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest