Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• f3rdzs0

senior tag

válasz joey04 #2052 üzenetére

Ez ugye attól függ mire használod. Amit te felsoroltál azok közül pl nekem egyik se igényem. Számomra csak az kell, hogy írja ki az idő(járás)t, mérje a szívverésemet meg az alvásomat és ne kelljen naponta tölteni (az Amazfit X 4 napos üzemideje így is kikészít). Plusz ha valami újat vennék akkor legyen benne Qi charging (Xiaomi S1-el szemezek). Ezeket az igényeket kb bármi kielégíti oprendszertől függetlenül :D

#2053 Blue meth
    Nincs jó választás. Azon gondolkodtam, hogy kicsit bánom, hogy Maxot vettem, de ha a simát veszem azt is pontosan ugyanígy bánnám. A Max nagyobb kijelzőjén jobb contentet fogyasztani és írni, cserébe nem tudod egy kézben használni. Amit viszont érdemes megjegyezni, hogy a Max még rohadt nehéz is, szóval este fekvés közben meg tud fájdulni tőle a kezed.

A másik oldalon viszont a Pro nem biztos hogy garantáltan egy kezes telefon. Oneplus 8 Pro mellett próbálgattam, és nagyjából ugyanakkora a két telefon, és az OP8P nem volt egy kézben egyszerűen használható. Szóval az se garancia a kényelmes használatra, ha a kisebb verzió felé hajlasz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés