Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nyertél

5w-os gyárival töltöd? -
R a y
senior tag
iPhone 13 Pro Gold , 2022 június óta használom, új telefonként. 598 ciklus, 91% health.

-
R a y
senior tag
17.3-n vagyok a 13 Prón. Nem frissítek, mivel kivették a chronograph és az explorer faceket a watchból...
-
R a y
senior tag
válasz
Gabb0225@
üzenetére
Nekem 13 Pro van, kezdetektől fogva gyári 5W-al. De néha az iPad Pro gyári 20w-os töltőjével. (2 éves, 90%on van a 13 pro.)
Bár most vettem az újonnan megjelent ikea SJÖSS dual usb-c töltőt (45W PD), úgyhogy lehet erre térek rá, pont jókor jelent meg, mert amúgy akartam venni dual usb-c töltőt, de horror árakon vannak. -
R a y
senior tag
válasz
telefon6310
üzenetére
Nem vagy egyedül. Nekem 13 Pro van, viszont nekem nemhogy a DI nem jön be, hanem az van, hogy a régebbi, nyújtottabb notch az ami igazán adja, tehát a 13 as széria előttiek. Az oké, hogy a 13as szériától keskenyebb lett, de emiatt jobban lelóg. Szerintem a nyújtottabb sokkal jobban néz ki.
-
R a y
senior tag
válasz
Blue meth
üzenetére
Én 15.3.1-en vagyok a 13 Pron. Viszont dilemmában vagyok, mert családon belül kaptam egy régebbi apple watchot (S3), viszont azon olyan watchos van ami megkövetelei az iOS 16ot. Sok mindent olvastam én is, de nem mertem még frissíteni, holott az M1 iPad prón már a iPadOS 16 fut... iPadre már feltettem a ma megjelent 16.3-at, remélem jobb mint a 16.2. De iPhoneon még várok, pedig nagy a kísértés, hisz nem tudom használni az AW-t..
-
R a y
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Nekem a szellőzőrácsos változat van. Akkor tart a legerősebben ha a Halolock gyűrűs tokkal használod a telot. Nagyon erősen tart, eddig még nem esett le.
-
R a y
senior tag
válasz
totopad
üzenetére
Pedig jobb hidd el. Én 3 évig használtam droidot a 13 Pro előtt, az már type c volt. Plusz az iPad Prom is az. A lightning adatátvitelre is baromi lassú. Emlékszem, még mikor bejött ‘12 ben nagy wow volt, de utána a szinkronizálás meg adatok lementése órákig tartott… Remélhetőleg a 15 már type c lesz. De nem is értem, legalább a Pro széria megkaphatta volna az usb c, vagyis inkább a thunderboltot!
-
R a y
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Ikiegeszitok.hunál vettem
-
R a y
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
300gramm korul magneses erotaetassal az ESR halolock tarto a legerosebb. Van tapadokorongos meg szellozoracsos valtozata. Tenyleg baromi eros, nekem az van, viszont esr halolock tokkal megjobb. Nezz Yt videot rola, k.va jo
-
R a y
senior tag
Kameralencse miatt aggodnék a legkevésbé, hiszen azok zafírból vannak. És tényleg, mert gyémántvizsgálóval néztem őket és a zafír jelzésig ugrott fel a műszer. A következő lépésegység már a gyémánt volt

-
R a y
senior tag
Nekem ESR halolock tokom van. Ehhez van ESR halolock autóstartó, amit még nem szereztem be, de az egyik legerősebb. Az EsR halolock tokban lévő mágnes is bazi erős lehet, mert egyrészről a telefon rajta marad a hűtőn, másrészről egyszer rátettem egy magsafe töltőt erre a tokra és alig tudtam róla levenni. Youtubeon van video az ESRes autóstartóról.
-
R a y
senior tag
válasz
mrThomi
üzenetére
Végig zsebben volt, szabadban dolgoztam. Utána táskába tettem árnyékba. De úgy is melegük volt. Tök mindegy, hogy iPhone vagy Xiaomi. Holnap még melegebb lesz. Már előre félek…
Már iosen be lehet állítani más alapértelmezett böngészőt. Tehát ha nem safari az alapértelmezett akkor abban nyílik meg amire állítottad. -
-
R a y
senior tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Nekem volt fent az app, de leszedtem mert batteryban már %ban megjelent az adguard. Úgyhogy csak a dns profilt hagytam meg.
Meg a másik, hogy a 13 pro egy safari bug miatt a macroumors forum böngészése alatt iszonyatosan melegedett a telefon. A dns profil után ez megszűnt. -
R a y
senior tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Igen, az veszi le az frameratet. Sőt a low power mode 30 FPSre korlátoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- MÁV topic
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest