- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
telefon6310 #4850 üzenetére
normál 13 pro kb az első évben tudott 8 óra SoT-ot, most 2 évvel később 88%-os akksival kb 6-6,5 óra ugyan azzal a felhasználással.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
GoldhandRent #4661 üzenetére
Enyém jelenleg 89%-on áll 2 év után. Mivel telekomos, így 3 év garancia van rá és ha behal jövőre az akksi akkor kíváncsi leszek mit mond rá a telekom.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
maxika2004 #4649 üzenetére
meg kellene nézni mennyi töltési ciklus van benne, ha nagyon kevés akkor lehetséges.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
TechN7ne #4627 üzenetére
Ezek a képek alapján tényleg szaturáltabb képeket csinál a 13.
De ha egy átlag user kezébe adod, ő kurvára nem fogja ezt észre venni. Neki mind a kettő nagyon fog tetszen.
Aki meg nem átlag user, az nem automata fotókat csinál, hanem tudja mit kell beállítani hogy ne ilyen legyen a kép. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
sebestyen93 #3714 üzenetére
Arra, hogy kevesebbet aggódj fölösleges dolgokon.
Én össze vissza töltöm a 13Pro-t. Általában lemerítem 10% alá, aztán fenthagyom egész éjszaka reggelig. Van amikor kocsiban is töltöm mágneses töltővel. Januárban vettem, most 98%-on van az akksi.
Ez szoftveres mérés, bár még mérésnek sem nevezném. Ami számít a ciklusok azt pedig 3uTools-zal tudod nézni pc-ről.
Ha már érezhetően rosszabb az akksi teljesítménye és ki is írja hogy lecsökkent az, akkor kell elkezdeni aggódni. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
kakuk.tamas #3526 üzenetére
Eredetileg egy autós tartót akartam ami 11,397 Ft. Kuponnal ez lejött, de ugye így visszament rá a szállítás ára. Jó akkor mellé egy MagSafe tok is 8,097 Ft-ért. Ez így 19.494 Ft lett volna, de lejön belőle a 20% és a 15% így 12.671 Ft.
Tehát 1300Ft-ért lett az eredeti rendeléshez egy MagSafe tokom is.
Így megéri. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
pajorgergo #3523 üzenetére
és ha egy e-mail címmel feliratkozol a hírlevélre kapsz egy 15%-os kupon ami halmozható vele
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
jófejsrác #3485 üzenetére
A SoT-ot tartod kevésnek, vagy a készenléti időt?
Én is úgy éreztem, hogy sokkal kevesebbet tud a telefon. Aztán nemrég voltam egy Szeged-Baja-Pécs-Baja-Szeged túrán folyamatosan ment a waze meg megállások, 1 óra a helyen ahova mentem ahol nyilván végig nyomkodtam a telefont. Összesen 7 óra SoT volt benne és 17%-al értem haza este.
Készenléti idő meg olyan 3 nap nekem. Vasárnap délután töltöttem fel 100%-ra, közben volt talán 3 óra SoT és most reggel volt 15%-on amikor újra töltőre raktam. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
pajorgergo #3423 üzenetére
Tok nélkül, simán a telefont mennyire fogja?
Pont a napokban gondolkodtam, hogy akarok egy műszerfalra szerelhetőt a szellőzős helyett mert az nem tartja meg a telefont. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
fcbarca #3290 üzenetére
itt többen használunk spigen ez fitet vagy slim fitet nagy megelégedéssel
itt az én esetem pl.: fólia tört, kijelző nem
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
kakuk.tamas #2260 üzenetére
néha kemény tud lenni az élet...
-
MaddeNNNN
addikt
-
MaddeNNNN
addikt
na te már tesztelheted az jövő évi flagshipet?
üvegnek ezt ajánlom: Spigen EZ FIT GLAS.tR SLIM
-
MaddeNNNN
addikt
Szolgáltatótól és hivatalos viszonteladótól 3 év, többi sufni gsm-ből 1 év apple.
-
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
martin1369 #1340 üzenetére
Legtöbb eddig nekem 8 óra SoT volt, de átlagban 6-7 mindig megvan. Mondjuk én rengeteg fölösleges nyomonkövetés, helymeghatározás stb.-t kilőttem.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
martin1369 #1284 üzenetére
Én igen, bár az enyém Frost.
Itt írtam róla.
Itt pedig pár kép. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
GoldhandRent #1218 üzenetére
akkumulátornál írja mikor töltötted fel utoljára. meg ha átrakod a nézetet az utolsó 10 napra akkor napra vetítve mutjatja naponta mennyi időt volt a telefonod kijelzője bekapcsolva ha rákattintasz egy oszlopra.
pl.: feltöltöm hétfőn este->írja hogy utoljára feltöltve hétfő 22:00 100%
kedden belerakok 3 órát, szerdán is 3 órát, este feltöltöm x %-ról.
tudom hogy 100-x %-al mentem 6 óra SoT-ot -
MaddeNNNN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT