- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
válasz
pajorgergo #2036 üzenetére
Én P40 Pro-ról váltottam, én is tele voltam Huawei cuccokkal, de nagyon úgy fest hogy kénytelen leszek mindtől megválni. Nekem egy Watch 3 Pro órám van, egy hétig szenvedtem vele az iPhoneon, aztán beraktam a fiókba. Folyton ledobja a kapcsolatot, sok alkalmazás nem fut rajta mert iOS eszközzel van párosítva, értésítéseket nem kapom meg, telefonkönyv szarul van szinkronizálva, és biztos vannak még más problémák amikbe az egy hét alatt bele se futottam. AW nagyon nem opció, se a formája se az anyaghasználat miatt. Itt adtak 200ért zafírkristály üveget titanium kerettel meg szíjjal, Apple meg 300+ a rozsdamentes acél...
De legjobban a fülhallgató mérgelt fel. Eléggé felháborító hogy hangszínszabájozó csak márkán belül érhető el. De valaki esetleg cáfoljon meg, vagy segítsen alternatív megoldásokkal, mert van egy elég jó felsőközép kategóriás bt fülesem ami ezzel a telefonnal elég rosszul szól. Alig vannak mélyek, de legalább a magasak is elég tompák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged