- Szólánc.
- Kínai erősítő vásárlási tippek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- R.I.P. Aláírások
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Nem volt sima Mini-m csak retina, de legjobb tudomásom szerint a felbontástól nem lesznek nagyobbak a betűk.
Ha belenagyítás nélkül bármilyen honlapnak a szövegét el tudod olvasni (akár egy mobilarena-t megnyitva, vagy index stb.) akkor emelem a kalapom.troszti: A legegyszerűbb ha bemész egy APR-be és ott egymás mellett tudod nyomogatni mindkettőt. Nem lebeszélni akarlak a Mini-ről, csak a saját tapasztalatomat próbálom vázolni, mert amíg nem vettem meg a Mini-t azt hittem az lesz a tökéletes, de 1-2 hét után kiderült, hogy túl pici.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #2978 üzenetére
Nyilván a saját véleményemet írtam le, nem épp azét aki jött szembe velem az utcán.
Ahogy az enyém se, a te véleményed se általános, hanem csak egy szimpla felhasználó véleménye.
Ami a legjobban zavart a Mini-ben, hogy pont mint iPhone-on, ha bármilyen weboldalt megnyitok és el is akarom olvasni, akkor folyamatosan nagyítgatni kellett. Amíg nem volt azt hittem az az ideális méret, de hamar rájöttem, hogy nekem túl pici. Persze ha sokat hurcibálja az ember akkor egyértelműen a Mini, de én csak otthon használom.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Darda Csabi #2864 üzenetére
Néha a kezembe kerül egy iPad2 iOS8.1-gyel, háát ha a sajátom lenne, már biztos kivágtam volna már az ablakon.
Ez a hardver ezzel a szoftverrel ennyit tud, meg kell vele barátkozni, vagy lecserélni. -
Tibee86
nagyúr
válasz
insight #2642 üzenetére
Ez van, ha valaki valami rosszat mer mondani a drágaszágról.
Pontosan, jó volt régen, de ma már édeskevés ez a felbontás, és ugye a legnagyobb baj ezzel, hogy sokkal de sokkal előbb volt már retina kijelző, mint iPad Mini, de az Apple nem h*lye, hogy egyből azzal dobja ki.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
zserbox #2639 üzenetére
"használhatatlan fos"
Másold már be kérlek, ahol ezt írtam. (miért kell mindig mindent beleképzelni egy hsz.-be, majd arra válaszolni?költői kérdés, nem kell rá válaszolni.) Venni se akarok, ezt se tudom miből szűrted le már az első válaszodnál.
Annyit írtam, hogy a kijelzője bizony nagyon gyenge eresztés a retina mellett, ezt próbálod megcáfolni épp.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Én a kijelzőről beszéltem, azt akár honnan nézzük, nagyon gáz egy retina mellett.
zserbox: Vélemény volt, az is egy, szóval hol a "fika özön"?
2014-ben gáz ez a felbontás, mikor kijött az iPad2 akkor még nem volt az, de ma már az. Nem is vettem sima Minit, nem vagyok bolond, hogy egy több éves hardverért/kijelzőért fizessek új árat, csak mert kicsi.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Azért azt ne.
Teljesen megértem a felháborodásodat, de sajnos ez van.
Így majd 2 év iPhone, 1 év iPad használa után azt kell mondjam, hogy leginkább csak annak éri meg az Apple-t választania, aki megteheti, hogy minden évben megvegye a legújabbat. Egyéb esetben szoftveresen megoldják, hogy ne legyen teljes a boldogság egy régebbi vassal.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Ugyanebben a helyzetben voltam 1-2 hónapja, annyi különbséggel, hogy én nyomkodtam mindkettőt elég sokat.
Arra jutottam, hogy nekem a Mini kell (a rendes iPad számomra nagy, nehéz, hosszabb távon kényelmetlen fogni, gépelés se jön be rajta), viszont mivel "csak" egy iPad 2 kis kijelzővel, így megvárom a retina változatot, abban már csak lesz egy ütősebb hardver is.Innen szerintem senki nem dolgozik az Apple-nél, így a bemutatásról/megjelenésről senkinek nincs fogalma, max tippje.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Azt írtad, "nagyon nehéz a szerelése". Ez az én értelmezésemben egyáltalán nem azt jelenti, hogy az összeszerelése.
Neked is egy kis olvasnivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- Apple iPad 6 (2018) 32GB WIFI 95% aksi
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!