- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Én nem mondtam, hogy rossz készülék, de a nagyobb kijelzősök is csak telefonok, apró ablakok egy normális iPadhez képest. Tabletre meg miafaxnak testre szabható fényerő szabályzó app, automatikus profilozó + hasonlók? Akar velük szüttyögni, akinek 6 anyja és napi több óra fölösleges ideje van...
Komolyabb cégek be se engedik a hálózatukra a gugli féle adathalász cuccokat, unatkozó egyetemistáknak talán elmegy...
Én nem hazsnálok iTunes-t, mégis elérhető a komplett zene gyűjteményem. Ha nagy ritkán 65" helyett iPaden nézek filmet, akkor streamelem az otthoni, vagy hordozható hálózati tárhelyről, nem másolgatom még lejátszás előtt.Nem hittem volna, hogy csupa 20. századi, kényelmetlen megoldásra áhítozzon valaki...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./
- Microsoft Surface Go
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.