Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kori18t
tag
Sziasztok.A safari állandóan kilép a facebookból és bezáródik.Nagyon bosszantó.Mitől van ez?7.1.1 van még rajta.
-
kori18t
tag
Sziasztok.Hol tudom az összes beállított jelszót,adatot törölni?Ugyanis el akarom adni a gépet.
-
kori18t
tag
Én le vagyok maradva,még csak a 7.1.1 van fenn,de már 7.1.2-re nem is tudnék frissíteni,egyből a 8-ast ajánlja fel.De lehet,hogy nem is nagyon kellene frissítenem még,a jelenlegi verzióval semmi gondom nincs.
-
kori18t
tag
Kulfoldon vagyok es mar nagyon gondolkodom egy Air vasarlasan.Ha egy 16GB-osat veszek,abbol mennyi hely kell az op.rendszernek?Igazabol semmi film vagy zene nem lesz ratoltve,netezni,gyerekem idonkenti fotozasara es videozasara kellene + raraknek nehany hasznos app-et.
De felek,hogy elobb utobb,igy vagy ugy keves lesz a 16.
A jo az egeszben,hogy forintba atszamolva 20 ezer a kulonbseg a 16 es 32 gigas kozott es meg a brutto arbol a vamon visszakapok 10%-ot.Tehat egy 16-os 110,egy 32-es 130 ezerbol jonne ki tisztan.Szerintetek?Amugy ez lenne az elso Apple gepem,de mivel jol megnyomkodtam 1-et vmelyik nap,szimpi lett egybol a cucc,a del-koreai droidos tab-ekkel egy lapon sem lehet emliteni.Ez teny. -
kori18t
tag
Sziasztok.Hol tudok legolcsobban venni egy Air-t gyari alma garanciaval?
Bolti,sufni hulye gyerek gari kizarva.Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi