Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #7747 üzenetére
Igen, ha nem 10 e Ft lett volna, biztosan nem veszem meg, de valahol egy sima 32-es pendrive ennyi (vagyis annyiért is lehet kapni, ebayból cég nem tud elszámolni)
Az Apple a biztonságért és a felhasználói élményért, optimalizáltságért teszi ezt a felhasználók javára.
Ja és a PROFIT-ért.Maxximus: Pont tegnap számolgattam ezt én is. És hazánkban az iphone státusz szimbólum sok ember szemében.
Egy ismerősöm mondta, hogy rendel ebayból Iphone-t. Mondtam, hogy lehet, hogy ilyet kapsz
Válasz: Nem baj, de legalább olyan mint az Iphone -
válasz
vadászcsiga #7747 üzenetére
Igen,mert az "átlag embert " célozza meg aki nem szeret/akar pepecselni,utánaolvasni mit, hogyan. Működjön,egyszerűen és kész. Inkább fizet. Erről szól a nyugati társadalom ahol a fizetésekhez mérten nem is olyan húzós az apple. Ha itthon 50.000 ft lenne egy 16GB-os i6s,az sok lenne ? Na ugye?
Mi itt kelet Eu-ban a futottak még kategória vagyunk,nem célközönség..ez van. Kint az USA-ban basszus az emberek 70%-nál i5-től i6s-ig telefonok vannak az embereknél. 10% samsung,20% Kínai meg egyéb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest