Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
barky
tag
válasz
univerzita #7110 üzenetére
Szia
Van telepítve nem is egy méida player az ipaden a fent említett programot is rá rakam az itunsba hiába húzom a filmet nem másolja át mert hgoy ez nem kompatibilis az eszkőzzel szedtem le konvertert hogy majd én átkonvertálom mp4-be de úgy meg az lett az eredmény tegyük fel mondok egy példát galaxis örzői 40 perces lett a 2 órás filmből konkrétan tehát ez sem oldotta meg a gondomat
Full hülye vagyok az eszkőzhőz most kaptam kb 2 napja használom eddig csak androidos telefonjaim voltak használtam már tabot de csak iylen androidos szarokat...lényeg ami a lényeg hogy teljesen kezdő vagyok amit innen onna öszse szedtem ebból gazdálkodok a zenéket tök jól feltudtam másolni de ez a film téma nem megy
ha tudtok mondhatnátok egy két jó (érdemes feltelepíteni programot játékot) köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest