Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
ID-hez!
Én felraktam másik készülékre is!

-
FLx
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Menj be starkingbe azt odaadják.

-
Gadgetfan_
senior tag
Ma már harmadszor pattantam fel a szopórollerre! Harmadszor járok úgy, hogy megkapom az értesítőt, hogy van 32GB szürka iPad, mire géphez érek, hogy megrendeljem, már megint csak készletértesítőre vehetem. Cseten a hölgy (Noémi
) azt írta, valószínű csak egy darabot mondott vissza valaki, mert új készlet nem érkezett egy ideje. Mérgemben rendeltem egy 64BG-ost 
-
Zjunior
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Igen, de szerintem azzal elveszti a pehelysúlyát

Meg olyan szép nem akarom takargatni, védeni igen.
-
tomi5244
őstag
Üzemidővel, hogy áll az Air? Akiknek volt előző modeljük kíváncsi lennék a véleményükre.
-
-
Zjunior
veterán
Az ÚJ smart cover nagyon tetszik.
Pirosba vettem, jól néz ki, aki eddig hezitált ajánlom!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én nem veszek rá.
Meg gyári megoldás nincs.
Persze vannak 3rd party gyártók akik kínálnak megoldásokat. -
Sify
senior tag
Hogyan lehet az ingyenes iWork, stb cuccokat letölteni? Mert most ingyenesen jár a készülékek hét. Vagy ahhoz új Apple id kell csinálni?
-
^Boss
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
szvsz fölösleges
-
^Boss
őstag
válasz
Ed Parker
üzenetére
jelentem elég jól bírja, egy minit használtam hónapokig (nem az enyém), smart cover minden nélkül sportcuccok közé bedobva (de azért persze vigyázva, hogy pl ruhák közé rakjam), asztalon cover nélkül használtam, és szép állapotú, 1-2 minimál karc van rajta, észre se lehet venni csak ha direkt keresed

ezalapján az air sem lehet ipod classic mértékű (vagy éppen régi ipod touch) -
Ed Parker
nagyúr
Nekem is ez az első,az előző gépekhez csak hátlapot vettem.
Fura ez az Apple részéről,mert pl az iPod classic is gyönyörű abban a pillanatban,amikor kiveszed a dobozból,a tükörre polírozott hátlappal,de aztán mikor elkezd karcolodni,eléggé Csúnya lesz.
Valszeg ez az ipaddel is így lesz. -
Sify
senior tag
Na nekem is megérkezett!! Futár most hozta meg. T-s 16 GB szürke.
-
FLx
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nekem régen bőr smart cover volt, ezért féltem kicsit az új poli izétől. Viszont sokkal jobb mint amire számítottam, stabilabbnak is tűnik stand módban, meg egész vékony is. Case már túl sok nekem súlyban.
-
Stanley-B.
őstag
Volt kérdés, hogy melyiket érdemesebb : [link]
-
spawn21
veterán
hát ez oyan szép

-
legiaap
félisten
Más kérdés: Ilyet használ valaki iPad-hez?
-
legiaap
félisten
Valakinek kell ilyen: [link]

-
FLx
addikt
Megvan, Starking kapott délután egy csomót és már el is hoztam.

-
masholnap
senior tag
na olyan is van, hogy 5% vissza törzsvásárlói kártyán. Mobilaréna főoldalon van jobb oldalt a reklám, mondjuk a saját oldalukon nem látom az eksönt
-
smallmer
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
hogyan rakod fel hátra??
-
smallmer
őstag
sziasztok, nem tudjátok hogy hol tudnék venni az ipad airemre venni fóliát?
-
madgie
titán
Nem feltétlenül OS X kell, hozzá, sőt, de a Server gépnek természetesen menni kell (24/7 esetleg).
spawn21: elsőre bonyolult csak. Kell egy szerver hozzá (osx, win, nas, mittomén, a link ott van fentebb a hsz-ban a lehetőségekhez), aztán már csak telepíteni kell a kliens(ek)re a Plex app-ot. Ez utóbbi nem ingyenes, de szvsz megéri. Szóval a user/pass-oddal be tudsz lépni a kilensekkel bárhonnan ,tehát a világ túlfelén is nézheted az otthoni filmjeidet (wifi ajánlott persze).
-
Xero
nagyúr
És a világ másik végéről is szépen működik. Nálam ez a killer feature.
Tavaly télen is virultam, amikor sikerült itt sikerült wifit felhajtani és egy fáradt nap után a saját sorozataimat tudtam berakni egy jó bor mellé úgy, hogy se gépen se telefon sem volt semmilyen tartalmam. -
madgie
titán
válasz
Ed Parker
üzenetére
Synology-ra pont van Plex Media Server, javaslom, hogy próbáld ki, nagyon baba cucc lesz az iPad/iPhone mellette. Nekem még a Popi A-210-re is van Plex app, tehát a szerver három gépet szolgál ki (A-210, iPad 4, iPhone 5) Ha az egyiken abbahagyom mondjuk 45 perc 11-nél a filmet, akkor a másiknál ott folytatja... meg hasonló nyalánkságok

-
majestic
őstag
Xero, FLx!
A két lejátszó közül melyik a jobb szerinted? Nekem az lenne nagyon fontos, hogy streamelni tudjak DLNA-ás merevlemezrôl, web-ről vidót avi és mkv formátumban! Magyarul csatlakozom az eszközhöz és másolás nélkül lejátsza. Nekem az nPlayer jobbnak tűnik de talán nektek vannak tapasztalataitok...
Előre is köszi!
-
erdoke
titán
válasz
Ed Parker
üzenetére
Igen. Eredetileg a RED-et akartam, hogy aztán majd tovább passzolom valamelyik gyereknek, ha veszek másik Airt, de csak sárga, világoskék, rózsaszín és fekete volt a poliuretánból. Maradt a fekete, nem néz ki rosszul a fehér-ezüst gépen.
A bőrt meguntam, sokkal kényesebb, és ápolva/kímélve se bír annyit, mint a PU. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Hát igen. Retinás minim gondolkoztam még, mert az 30 ropival olcsóbb. Na most úgy vagyok vele, hogy veszek airt, de akkor már a védelemre kevesebb pénzt szánok. Minire több (olcsóbb) lehetőségek is vannak. Feltéve, hogy a régi mini és a retinás méretben egyforma.
-
Zjunior
veterán
Milyen progit ajánlottok ipad -re filmnézésre?
Kell konvertálni?
720p-s filmek jó lesz neki, vagy 1080p?
Nem néztem még filmet ipadről.
Bocsi a kérdésért.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szerintem ezt vedd meg hozzá, ha teljes védelmet akarsz. Bár nincs még info róla, hogy ez is úgy kopik e mint az i5s leather case.
iPad Airre egy szilikon valami szerintem nagyon nem való
-
masholnap
senior tag
3000ft-os ócsítás pl iPadon-is (én spec épp ezen gondolkozom)
-
erdoke
titán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Bizonyára Smart Case-re gondoltál, amiből a régi nyilván nem jó hozzá, de vannak újak. Én egy sima PU Smart Covert vettem rá. Feltettem a kérdést az Apple Store-bán, hogy az Air hátlapján érzékenyebb-e, mint a 2-3-4-é, de csak mosolygós vállvonogatás volt a válasz. Nyilván akkor se mondanák, hogy problémákban, ha az lenne...
Szerintem az iPad mini jó kiindulási pont, ami hasonló sérülékenységre enged következtetni. Kiderül... -
kalimist
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A panel egyebkent Sharp IGZO. A 4-es melle teve latvanyosan szebb a kepe es tobb, mint 50%-kal fogyaszt kevesebbet a kijelzo az elozo generacional. En szombaton rendeltem egy 32-es space greyt az Apple Storebol es szerdan delelott meg is jott. Kellemes kis darab.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 7. Generációs Ipad
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- JBL Charge 5
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mint a franc

(btw 70. leggyakrabban használt password az adobe júzereknél)