Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
1. Az IOS 8-at, mindenki szidja gyakorlatilag, tiszta bug iPad-en, nekem nem kell egy ilyen rendszer.
2. Én 6 éve használok iPhone-t, így eléggé megszoktam a régi kinézetet és jelenleg is egy jb-zett 4S-t használok,7,1,2,-vel ios6 témával. Nekem rohadtul nem tetszik az új rendszer kinézete, a csilivili ikonok és a jb-nek köszönhetően egyrészt témát tudok rá rakni, másrészt testre is tudom szabni, szal' ezért. -
törölt tag
Miért mi bajod a 8-as verzioval?! Am is jön a 8.1... Régi verziót hiába használod,arra nem minden alkalmazásnál fogsz frissítést kapni
mert majd csak az új rendszer lesz a függvénye. -
törölt tag
Kollégám 1hete vett Air-t és azon még 7.0.2 volt
(Telekomnál) -
totopad
senior tag
Rendelt/vett mostanában valaki Air-t? Arra lennék kíváncsi, hogy milyen oprendszerrel adják?
Én múlthéten rendeltem a t-től és nagyon remélem, hogy még 7-es lesz rajta. -
csab2
veterán
Az Apple mennyi iCloud tárhelyet ad ingyen a felhasználóknak? Eddig ugye volt 5 giga. Most az iOS 8 megjelenésével és a Photo app módosításával állandóan arról cikkeznek, hogy 5 giga jár ingyen a fotóknak. Most ez hozzájön az eddigi 5 gigához, vagy összesen van 5 giga?
Nem egyértelmű számomra. -
KZP
őstag
Kint a 8.1 béta 2.
-
legiaap
félisten
Kapott frissítést az iCab böngésző. Támogatja is a 1Password-ot. Meg is vettem. Most tesztelés alatt van. Kíváncsi vagyok Safari után, hogy fog tetszeni.
-
Vasinger!
nagyúr
Reméljük a 8.1-gyel megváltás jön. Hardveresen semmi probléma nincs Air-rel, sőt, engem az idegesít hogy ott az elviekben jóval gyorsabb SoC mint a korábbi modellekben (Oké, ez főleg grafikus részen és memória téren van így, de..), ettől függetlenül szerintem bőven van CPU téren is kihasználatlan tartalékok még OS szinten. Gyorsabb app indításokat simán elvárnék egy A7-es chiptől, mint A6-tól. Pedig ha megnézzük tényleg semmi különbség ebben.
Az animációkat nem értem egyáltalán: egy A7-es chip, de még egy A4-es is simán bírná és pont azok szaggatnak, nem olyan gyorsak és ez a vicc.
-
tomi5244
őstag
Ki mit vár az új iPad(ek)től? Beszélgessünk

Én decemberben leszeretném cserélni a 4. generációt. Kíváncsi vagyok végre beleteszik e a vakut és a RAM kérdése is érdekes lehet. A tavalyi Air nálam kimaradt de a 4-es súlya miatt már megérett a cserére pedig attól függetlenül még mindig pöpecül működik!

-
erdoke
titán
válasz
HardRic
üzenetére
A főverzió mindig iPhone optimalizált, mert azzal együtt jön ki. Az iOS 7 is katasztrófa volt sajnos az iPad 4-en egy évvel ezelőtt. Csak reménykedhetünk, hogy az új iPadekkel együtt debütáló 8.1 már sokkal jobban optimalizált lesz tabletre is.
Talán az idő szépíti meg, de nekem nem rémlik, hogy az iOS 5 és 6 lényegesen gagyibb lett volna iPaden, mint iPhone-on, szóval "csak" egy éve szóját minket az Apple.
Éppen a fentiek miatt írtam be, hogy iPhone 5S respringelt iOS 8.0.2 alatt, mert ilyet nem láttam azóta, hogy az 5.1 JB-et legyalultam.
-
vadászcsiga
félisten
iOS7-en safariban ha mondjuk itt a fórumban egy képre hosszan rányomtam ki lehetett másolni a kép URL-jét. 8-on nem másol a clipboardra semmit.
-
HardRic
addikt
Kezemben volt egy iphone 5 ma. iPad animációi röhejesek mellette. Komolyan, csak ismételni tudom, Android 1.6 szint ami most van.
-
atees
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Átlag felhasználásra avplayer tökéletes!
-
DaveN
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Oké, akkor vlc helyett valami alternativa? 😃
-
DaveN
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm, de úgy látom, hogy ezzel csak wifin keresztül lehet filmet nézni...
-
DaveN
tag
Sziasztok!
Letöltöttem az Infuse nevű médialejátszó programot, raktam is fel filmeket iTuneson keresztül, de ha le akarom játszani akármelyik filmet, feljön egy ablak, hogy vegyem meg a pro-t a dolby digital hang miatt. Ezt másnál is eljátssza? Mondjuk azért ez komoly, hogy emiatt kell megvenn egy appot...
-
KZP
őstag
válasz
siemenss65
üzenetére
(Ja, azt elfelejtettem, hogy Win7 x64-en nem látható.)

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem is egész frankón működik, több ujjas gesztusokra azonnal reagál, a Spotlight keresőt ugyan nem hasznalom (mire érdemes használni?), de megnéztem, simán fut. 10 óra használat után 36%-on az akksi.
Ami zavar/fura:
- fórumban gepeléskor van némi lagja, pedig gyári billentyűzet (droidnak nincs Swype-pal sem
)
- ez a full screen a Safariban szokatlan, 2* kell koppintani (oldal teteje, vissza...)Ti látjátok ezeket a hangulatjeleket amiket most ideírok? 💨👀👂👅👍 Amikor PC-n nézem, akkor nem látom, de iPadon a saját bejegyzéseimnél igen.
-
HardRic
addikt
Hát ha nagyon nem kellenek a 8 újításai, maradhatsz egy darabig a 7-esen, nem fogod megbánni.
Én viszem mindenhova. Elég multifunkcionális gép, egyetemen is helyt áll. Laptopot csak olyankor nyúzom amikor programozni kell, filmet letölteni/nézni (tévére kötve), vagy nagyon speciális dolgot akarok csinálni. Ha az iPad valamiben rosszabb is, a "végtelen" üzemidő kárpótol.
-
HUNPSP
aktív tag
Bárhogy nézem a visszajelzéseket, úgy látom hogy a 8.0.2-t még mindig nem érdemes felrakni a 7.1.2-höz képest. Jól látom?
A respring bosszantó, akkor is ha csak időnként van. Egyáltalán nem szabadna lennie. 5S-en ugyanez a szoftver, ott nem is emlékszek hogy utoljára mikor volt respring (elmúlt 2-3 hónapban amióta megvan egyel se találkoztam szerintem, emlékeim szerint még a 3GS-4 időszakban sem volt ez gyakori, persze lehet rosszul rémlik, de arányaiban ez így nincs rendben.Ti ha nem otthon használjátok az iPad-et, akkor milyen környezetben? Pl. van aki viszi munkahelyre, vagy csak időnként autóban vagy buszon utazás közben is használja?
-
plus44
veterán
Nyomtam egy restore-t, semmi változás. Lehet valami valamivel összegabalyodik és ezért ennyire szélsőséges, mert bár tény, hogy egy szoftver, de eltérő hibák lehetnek, de ez azért már mégiscsak túlzás, hogy van, akinek úgy ahogy (kopp-kopp-kopp) jó, míg másnak tényleg kuka. Hétfőn beadom a T-hez, hátha cserélik. Majd hozom a fejleményeket.
ui: nyilván nem a szoftveres hibk miatt megy a T-hez.
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szerintem az is egy efekt. Hogy mikor akad, jobban szemügyre tudd venni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
plus44
veterán
B.szott idegesítő, hogy most már minden egyes lezárás után nem működik a több ujjas bezárás, multitask előhívás. Vicc.

-
csab2
veterán
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy a mostani változás nagyobb lesz, mint ami a 3 és a 4 között volt.
-
plus44
veterán
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
ÚJat meg főleg nem, de az ára majd a megjelenéskor lesz hihető, addig puszta spekuláció.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Lehet, hogy egy idő után melegedik túl vagy hasonló és a restart ezt újraindítja, kiüríti azt a regisztert, fene se tudja. De ez elég érdekes szoftver bug, ha valóban az.
-
-
csab2
veterán
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Már ne haragudj, de butaságot beszélsz. Ha rákerül az iPadre a Touch ID, akkor már nem akkora lesz a változás, mint anno a 3 és 4 között volt. Tuti megkapja az A8-as procit, lehet, hogy +1 giga RAM-ot. Jó lesz az.
-
plus44
veterán
Mostanság azt szereti csinálni a drága, hogy random eldobja a hangot, nem szól sehol sem, sem zene, se alkalmazás hang, se semmi, vagy ha van is, akkor iszonyatosan eltorzul, recseg, ropog, mintha épp robbanni készülne. Egy power+home gomb kombó segít neki, tehát sanszos, hogy szoftveres a dolog.
-
-
legiaap
félisten
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Baz+!

Erre rá nem jöttem volna. De akkor a play gombbal miért nem viszi? -
Arthuro_Adam
őstag
Nem frissítettem még iOS8-ra. 7.1.1 van fent, az utolsó hetes frissítést sem tettem fel. Szerintem a youtube csinált valamit.
-
-
atees
őstag
Tudnátok segíteni, olyan app kellene ami a power pointokat kezeli, tudom van egy csomó ami megnyitja, de nekem olyan kellene ami kezeli is a fájlt. A gondom az, hogy több dián is vannak átfedések és az animációk miatt, jó lenne, ha mondjuk koppintásra töltené a diát. ( ha esetleg meg még írni is lehet közbe, na az lenne a tutti)😀
Köszi
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Amennyiben az "külföldi oldal" nem az apple.com akkor teljesen semmis a hírértéke mindennemű ilyen bejegyzésnek, ugyanis miért tudná bárki más az Apple-ön kívül, hogy mennyiért fogják adni a még be nem jelentett eszközüket?
-
HardRic
addikt
Miért ilyen laggos az egész iPad?
Mintha egyre rosszabb lenne. -
legiaap
félisten
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
És most nézem facebook app sem játsza le a youtube videót.

-
Air 2. ár beharangozó Egy külföldi oldalról.
That will mean that the 16GB version will cost £399, 32GB £479, 64GB £559 and 128GB £639 for the Wi-Fi version. Expect to pay £100 more per model for the Wi-Fi + Cellular version, which also includes integrated 4G.
Én max jövőre váltok. -
fila
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Mikorra várható a megjelenése az air 2-nek?
-
paci88
tag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Köszi. Esetleg nem tudsz egy eladó darabot?

-
-
paci88
tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy mi a reális ára egy iPad Air 32GB Wifi only modellnek? Érdemes esetleg megvárni az új iPad-et? Sok újtás lesz benne? Válaszokat előre is köszönöm

-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, muszáj lesz. Az Opera és a Chrome se rossz egyébként, meg a többi sem, de UI és UX kombóban szerintem Safari a nyerő. Olyan igazi Apple-ös. Csak kár, hogy ilyen instabil.
-
Vasinger!
nagyúr
Na csak, hogy én is írjak bugokat 8.0.2-vel:
iPad és iPhone közötti AirDrop 65ödjére megy, hiába indítom újra az eszközt, akármi, baromira nem működik. Mondjuk ez lehet hardveres hiba is, de iOS 7 alatt nem emlékszem arra, hogy ne ment volna.
Safari elég bizonytalan, sokszor nem tölti be a lapokat, csak többedszerre és szürke hátteret dob.
Elforgatás után szeret ilyet csinálni: [link] + Skype se szereti a széthúzott billt: [link]
Ami jó és lekopogom, mert már nem hiszek semmiben, de nálam 8.0.2 óta nincs fagyogatás semmilyen appban, respring, fc és mindig megy a 4-5 ujjas cucc.
Ellenben iPhone-on a beállítások rendszeresen crashel, amit nem tudok hova tenni, mert 2 napos a teló, backup nélküli, teljesen friss rendszerrel.
-
legiaap
félisten
Kérdés: A safariban ha van egy beépített youtube videó akkor elindítja nektek ha a play-re nyomtok? Nálam sehol sem. Az viszont érdekes, hogy az 5S meg igen.
Hihetetlen, hogy csak iPad-ben találok hibákat.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem rémlik, hogy ilyet aktiváltam volna, és nekem egyformán működik mindenhol.

-
csab2
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan fórumot, ahol kezdő OSX felhasználóként segítséget tudok kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930 256GB 5G
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert majd csak az új rendszer lesz a függvénye.

A béta 1-hez viszonyítva.

)