Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Szerintetek érdemes lenne kipróbálni ezt a tokot az Air-re?
A képek alapján jónak tűnik, igaz nem bőr,meg utángyártott,de mégsem 24k hanem 4500

-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem az istennek sem akarja megjegyezni az itteni jelszavam, minden alkalommal újra be kell loggolnom. Ez most iOS7, az iPad Air vagy a Feedly hibája. Bár az utóbbit kétlem, mert a Safarin sem jegyez meg...

-
erdoke
titán
válasz
zotyesz66
üzenetére
Mai PC-s böngészőkben elő szokott fordulni egy kis kuka gomb, ahol a bezárt füleket egyetlen gombnyomással elő lehet hívni. Átlag internet sebességgel a teljes újratöltés is 1-2 másodperc, nem látom értelmét az átláthatatlanságig nyitva tartani egy vagon fület. Ha valamit későbbi olvasásra érdemesnek gondolok, arra ott a Pocket, a Readability vagy akár az Evernote.
-
erdoke
titán
válasz
Stanley-B.
üzenetére
AppStore webes felület, sok mindentől függ, mi milyen sebességgel nyílik meg.
Tabletes böngészőben mi a fészkes fenének nyit meg valaki 10+ fület?
PC-n sincs értelme, nemhogy iPaden. -
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Általános -> Kisegítőlehetőségek -> Mozgás csökkentése, ezt kapcsold be. Nekem iPod Touch 5g-men javított a teljesítményen. Próbáljátok ki ti is!

-
Stanley-B.
őstag
jó hát ettől függetlenül Safari simán van, hogy 2 tabbal is meghal sajnos, szóval van még munka az iOS7-tel, érzésre telefonon sokkal jobb egyelőre, mint tableten.
Egyébként átlagosan szerintem 6-7 App fut nálam egyszerre.Az is megfigyelhető, hogy bizonyos helyeken szaggat a rendszer rendesen, pl zene app Dalok fülön ha keresnénk, iszonyatosan laggol, vagy a Zene app elforgatásánál is. Ugyanakkor a Safari folyékonyan fordul.
Vagy App Store-ban ha az appok screenshotjait nagyban akarjuk nézni, istentelen nagy laggal nyílnak meg, pedig csak egy kép. (az elrontott 4 ujjas kilépést és a laggolást a lockscreen elforgatásakor meg sem említem, mert ezekről volt már szó).
Nem vészes dolgok ezek de ilyenből elég sok van, szóval van még mit dolgozni rajta, főleg, hogy iOS 6 alatt ezekkel speciel nem volt gond.Ed Parker: nem tudom miért, update után mikor indult újra, recovery-be ment automatikusan, és iTunes-t kért. Fel volt töltve maxra. Airre nekem is simán felment.
-
agabe
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
valoszinuleg nem sok mindent hagysz a hatterben...nem az eroforras igenyes jatekok szamitanak, hanem ha tobbminden van amibol csak kilepsz es masba be, es ezt jopar progival. Ilyenkor sem az eroforras igenyes jatekoknal fog kihalni, hanem pl. egy bongeszonel 14-15 lap egyszerre nyitvatartasa mellett egy kovetkezo betoltodesenel pl...es ez bongeszo fuggetlen. Safari, chrome...stb mind csinalja, de youtube-nal is elofordul, meg egyeb mas dolgoknal is.
Keves az 1giga ha igazan multitask "jelleguen" akarod hasznalni. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Oszt' mér'?
Nekem simán felment es semmi baja.
Nagyon változást nem vettem észre rajta. -
Sify
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nekem van de nem foglalkozom vele.
-
Stanley-B.
őstag
Na megnéztem, érdekes, nekem egy darab low memory sincs a diagnosztikában. Pedig játszok is erőforrásigényes játékokkal is (pl Anomaly 2).
-
GALARDO
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nekem iPad 4-en nem volt gond.
-
Sify
senior tag
Nekem i4re es airre is felment rendesen. Bar valtozast nem lattam csak ibooks kinezet valtozott.
-
Zjunior
veterán
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nekem 5s-re simán felment!

-
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Az szép.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
nem javult semmit.
(nekem i5s meghalt a frissítéstől egyébként, lehetett recoveryzni, még jó hogy volt pár órával azelőtti iCloud backup...)
-
válasz
johny.attila
üzenetére
hamarosan én is

-
johny.attila
csendes tag
Örömmel jelentem, hogy csatlakoztam az air tulajok táborába

-
csab2
veterán
Az előbb volt egy érdekes jelenet: alapképernyőn az ikonok elfordultak, a háttérkép meg nem.

-
Szeko2
tag
Én Chrome-ot használok, Iphone 5s -en és Ipad4-en, de memóriagondom sohasem volt még.
Kilépni a böngészőből szokott hébe-hóba, például akkor, ha be akarok lépni a mobilarena fórumába egy hozzászólás miatt... ilyenkor, ha a kódot elrontom, akkor RITKÁN kilép a Chrome-ból, és visszaadja a kezdőlapot, de ez is ritka, engem érdemben nem zavar.
A Bitcasa-nál csinálta eddig (fél év alatt 3-4 alkalommal), hogy egy koppintást követően beadta a fekete képernyőt, majd megjelent az alma-logo, és újraindult az Ipad4.Az iPhone 5s eddig (8 nap alatt) még sosem fagyott ki, nem indult újra, pedig az is A7 procis...
-
erdoke
titán
Elképzelhető, hogy én azért nem tapasztalok problémákat, mert nem Safarival böngészek? Mindenesetre elég gáz, ha az alapértékei ezt böngésző problémás, miközben egy Mercury nem... Mióta utóbbi automatikusan feldobja, hogy a vágólapon lévő linket betöltse-e, totál nem hiányzik a Safari.
-
csab2
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az egyenlegből csak látod nem?
Egyébként nálam be kell ixelni, hogy mutassa a zárolásokat is. Előbb zárolják az összeget és később könyvelik le. -
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Tegnap megkaptam este én is Telekomtól a terméket és tényleg sokkal könnyebb lett egy IPAD 3-hoz képest, viszont a memória fogyással nem foglalkozom, mert szinte teljesen le lett szűrve a Safari-ra (legalábbis az itt lévő emberek 90+%-nak ez volt)
64 bit-es rendszer nem szükség szerűen fogyaszt több ram-ot ez mind csak optimalizálás, új dolog számukra, megoldják

Dreimus
-
csab2
veterán
Ez a low memory dolog nálam csak Safarinál jelentkezik. Kétféle megnyilvánulása van:
1 kilép a Safariból. Ez eddig az Airen 1x vagy 2x fordult elő. Hétfő este óta van meg, elég sokat használom, főleg a Safarit. Ez véleményem szerint nem sok, bőven együtt lehet élni vele. Nálam iPad4-en is hasonló volt a helyzet.
2 a Safari újratöltögeti a lapokat. Ez sokkal zavaróbb. Reseteltem a gépet, azóta mintha javult volna a helyzet, de nem tökéletes. Együtt lehet vele élni. IPad4-en is jellemző volt ez nálam.
Mindezzel együtt az Air fantasztikus masina. Hogy ennek tudatában, most lecserélném-e a 4-est Airre, a válaszom egyértelműen, száz százalékosan IGEN. -
csab2
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ok, csak fura volt, hogy nem válasz hsz volt, csak sima.
Egyébként sokminden más is lehetett volna (pl. tartozékok).
Hogy a kérdésedre is válaszoljak (habár már más biztosan megtette) az Apple Store a vásárláskor egyből megterheli a kártyádat. Nálam legalább is így történt. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
hát az szopacs, ha a mérnökök erre nem gondoltak....akkor ez a jelenség a Retina minit is érinteni fogja gondolom

erdoke: már ha lesz érdekük, hogy foglalkozzanak vele. Elég kis százaléka használ a készülékeknek még 64bites mobl procit ahhoz, hogy ezzel még ne nagyon törődjenek.
-
plus44
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
*kezelnek
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
A 64 bites Windows-ok is több RAM-ot esznek, ebből gondoltam. Tapasztalat.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Mi köze van a proci 64bitjének a memóriahasználathoz?
-
erdoke
titán
válasz
szabogabor10
üzenetére
A "64 bites proci nagyobb memória igénye"? WTF

Az enyémben 32 bites lehet, mert nincs crash. Egyébként kint van a 7.0.4.(#1263) GeneraL_XTX
Köze van hozzá, de ha az appokat kipofozzák, kicsi a különbség. -
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Viszont a 64 bites A7 proci ~30%-kal több memóriát foglal le. Ezért kellett volna mindenképpen 2 GB RAM-ot beletenni. Iszonyatos hiba volt ez az Apple részéről. Egyszerűen nem értem, hogy nem fért bele ilyen ár mellett egy nagyobb RAM modul.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Nekem iPad3-on két darab low memory b ejegyzésem van a közelmúltból, egyszer 10.-én, majd 13.-án.
Érdekes, hogy az Air-nél ez ilyen gyakori, hisz a memóriájuk ugyanannyi.
-
válasz
Totheground
üzenetére
Ez biztos, csak a Safarinál jelentkezik? Játékoknál és más programoknál nem volt még ilyen probléma?
-
Olvastam az Apple fórumban, hogy valakinél kétszeri csere után a 3. gépen nem jelentkezett a low memory jelenség. Elég furcsa.
De mivel elsősorban Safarinál jelentkezik, azt gondolom, hogy bizonyos, js-ben gazdag oldalaknál jön elő rendszeresen. Aki nem nagyon látogat ilyen oldalakat, nem panaszkodik.
Egyébként nekem is van 11 low memory-s hibabejegyzésem a 4-esen november 8. óta. Valószínűleg 1-2 bizonyos weboldal fektethette meg. Egyszerűen nem tudom, lecseréljem-e Air-re. Teljesen bizonytalan vagyok.
-
Szecsy
aktív tag
Engem az bant h T nel nincs fekete

-
Stanley-B.
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
mindjárt felrakom aztán megnézem.
-
spawn21
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Milyen low memory? Nekem eddig egyszer sem volt ilyen. Pedig hasznalom a gepet.
-
Zjunior
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem!
Nekem miota megvan az Air 6 napja 1x csinalta! -
Jelezzetek majd vissza, hogy a 7.0.4-es frissítés telepítése után javult-e a helyzet a low memory hibával kapcsolatban.
-
tomi5244
őstag
Erősen kétlem, hogy tavasszal jön ki 2GB RAM-al. Ugyanúgy kell várni egy évet az új modellre mint eddig. Tavaly is sokan spekulálták, hogy majd idén tavasszal lesz retinás mini. Most még nagyon új minden és kicsit észbe kell kapniuk a fejlesztőknek is (ami persze sokakat nem vigasztal), nagy volt a váltás az iOS 7 kapcsán a 64bit-ről nem is beszélve.
Más: MédiaMárktban szerintetek van már kiállított modell? Az van hozzám a legközelebb. Megtapiznám

-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Igen, csak azzal meg az a baj, hogy kicsi a kijelzője és kisebb élményt tud nyujtani

-
madgie
titán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem, mert egy tyuxaros torrent fájlt sem tudok bemásolni vele a FileBrowser-be.
-
Mela Kehes
addikt
Nem értem ezt a safari őrületet. Nem lehet elintézni azzal, hogy mondjuk a Mercury Browsert használjuk?
-
Sify
senior tag
Nekem sem volt idaig gondom semmivel.
-
Egyébként ezek a crashelések, csak a Safariban vannak? Játékoknál meg más alkalmazásoknál nem lépked ki?
-
Szerintetek a Mini 2 vagy az iPad Air jobb játékra? A mérete miatt kérdezem.
-
Ed Parker
nagyúr
-
vans?
őstag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Ez az internet, ahol nincs hanghordozas, elozetes ismeretek a masik emberrol, ezert vannak a smiley-k.
iPhone-ra fel is raktam, Air-em meg nincs, pont ezert erdekelne, hogy van-e ertelme egyaltalan megvenni, ha egyelore meg szar es utana fel evvel kidobnak egy ugyanilyet 2 giga RAM-mal, es vesztettem vagy 30k-t... -
bigdady
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem vonta rögtön.
Illetve folytatás gombra nem csinált semmit, szoval azon túl mentél? Kaptál visszaigazoló emailt? -
vans?
őstag
Legyszi szamoljatok majd be rola, hogy hozott-e javulast..!
-
Zjunior
veterán
update van

-
törölt tag
De kell. :Đ Egyébként azt írják, 90%-ig biztos hogy az IOS hibája a fagyások és újraindulások, optimalizálni kell még ezt...
-
törölt tag
-
törölt tag
Azért ez elég ciki lenne az Apple számára, ha kikellene adniuk egy 2GB-os verziót is, mert prémium termékről beszélünk. Ergo sokan nagyon fel lesznek háborodva, ha megvették és pórul jártak, márha valóban nem szoftveres hiba. Én is vásárlás előtt állok, de lehet várnom kellene valami hivatalos hírt erről.
-
csab2
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Mit rendeltél?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem vonta egyből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

PC-n sincs értelme, nemhogy iPaden.