Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Ott már buggal is találkoztam: összecsippentettem, de nem játszotta végig az animációt, hanem megakadt olyan 90%-nál, ezért az ikonok azon a képernyőn nagyobbak voltak, a szélsők meg félig kilógtak a képből.
Szóval igen, látom, hogy messze nem tökéletes, a billentyűzetével sem vagyok elégedett, ékezetes szöveget lassú rajta írni, ha kikapcsolom az autocorrectet, ha viszont úgy hagyom, akkor hülyeségekre javít. Az AppStore lassú, és számomra zavaró, hogy még ingyenes appoknál is kéri a jelszót.
Az iTunestól még mindig idegrángást kapok, szerintem a világ legrosszabb szoftvere, amire most csak rátett, hogy négyszeri autentikálás után sem tudtam vele egy külső forrásból származó appot feltenni, mert csak azt hajtogatta, hogy autentikáljam a PC-met.
Ezt leszámítva az összbenyomásom róla, mint első Apple eszközről, amit kicsit huzamosabb ideig használok: pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő