Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
Üdv. valaki próbálta már ipad air pendrive dugni? vagy a fényképezőjét hogy megnézze vagy mentse a képeit!
rendeltem hozzá kábel az ebay-ről ami meg is jött de nem csinál semmit.
-
nofi
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Az iPad messenger app ~fél évvel a mobilos után jelent meg, ugyanilyen gyermekbetegségekkel. Szerintem pusztán arról van szó, hogy még maguk sem tudják mi a jó. Arra mindenesetre tökéletes az iOS, hogy elballagsz a notification centerbe és kilövöd ami idegesít, nagyon tudom ajánlani akit zavar a chatszerű működés

-
Kyller
senior tag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Miért kell átmeneti időszak (ha egyáltalán tényleg erről van szó..)? IOS userek kis hülyegyerekek, akik nem tudják elviselni a változást?...
-
HardRic
addikt
Nálam úgy működik, hogy attól a pillanattól, hogy fel lett telepítve a messenger, a fb appban nem jelenik meg sem chathead, sem chat lehetőség. Ha jön egy üzenet az fb app használata közben, csak egy értesítést kapok az app felső sávjába, amire ha rámegyek átvisz a messengerbe. Nálatok valami nem oké.
-
csab2
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Nekem ez nem tetszik, neked meg biztosan más. Nem értem, mi ezzel a probléma.
Szerintem nem fogják ezt a kettősséget megszüntetni, mert mi van ha valaki nem használja a Messengert? Akkor nem kapja meg az üzeneteket?
Nem olyan vészes ez, csak zavaró. -
spawn21
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Téged meg miert zavar, ha valakit nagyon zavar? Ennyire kell védened?

-
Gadgetfan_
senior tag
Nem értem miért kell hisztizni a FB app miatt. Nyilvánvaló, hogy az a cél, hogy kettéválasszák a két funkciót, de ez nem megy egyből, akkor meg azért menne a nyígás. Kell egy átmenet amig mindkettőn működik, míg megszokják a júzerek a messengert. Valószínű a következő frissitésnél már nem fog mindkét helyen megjelenni az üzenet, max csak egy figyelmeztetés. Addig meg bírjátok ki!

-
Kyller
senior tag
Amikor új üzenetet kapsz, akkor egy karikában megjelenik a küldő feje (head), és arra rákattintva bekúszik a chat ablak. Akkor is megjelenik, ha a chat történetesen ki van kapcsolva (vagy a messenger miatt még is be van? Mert a fb appban ki van szürkítve a chat...). Bosszantó, ráadásul mégjobban laggol tőle a facebook....
-
csab2
veterán
Erről eszembe jutott valami:
Mi van akkor, ha a Facebook appban letiltom a csetet, a Messenger appban viszont be vagyok jelentkezve? Ilyenkor másoknak én hogyan látszom? -
Kyller
senior tag
Szasztok!
4 napja van Padom. Nem olvastam nagyon vissza, csak szeretném kérdezni, hogy a facebook appban, hogy kell letiltani a chat head-eket? Eléggé belassítja az amúgy is laggolós alkalmazást, amikor jön egy üzenet. Amúgy a messengert használnám erre...
Köszi!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Erdelyizsolt
üzenetére
Winterboard mindig is gázos volt, úgy néz ki most sincs ez másképp
-
Erdelyizsolt
újonc
Sziasztok. Ipad air, 7.1.2, jailbreak, winterboard. Az istenért sem akarnak a témák működni, nem tudjátok mi lehet az oka? Minden más ok, de ez nem. Csak olyat töltök le, ami elvileg kompatibilis a 7.1.2- vel.
Előre is köszönöm. -
Gadgetfan_
senior tag
Nálam ma már nem jelentkezett ez a probléma, indul egyből minden tube-os video.
-
erdoke
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én iCab Mobile alatt nem vettem észre. Azonosító Safari (iPad).

-
Levente17
tag
Hasonlóan ez volt minden videónál nekem is..

De ha sikerült teljes képernyőre tenni akkor eltűnik.
-
Gadgetfan_
senior tag
Én is ma találkoztam a jelenséggel, de úgy látom csak a youtube videókkal csinalja ez valami google szarság lehet, remélem csinálnak valamit

-
csab2
veterán
Qrva jó, mert így nézhetetlenek a videók.

-
Perillustris
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Oda a bizalom, főleg, hogy tudom, hogyan kellene "működnie". Egyébként beraktam a laptop alá, de mivel elég sokszor használjuk a "háromszöges" kitámasztást, jó eséllyel vissza is térne a hiba, úgyhogy holnap bejelentem az elállási jog gyakorlása iránti igényemet. Megrendeltem ezt.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Perillustris
üzenetére
Éjszakánként tárold úgy az iPadet hogy az Artwizzen fekszik. Talán kisimul
-
Perillustris
senior tag
Tok ügyben, hogy legyen nyoma: nem ajánlom az Artwizz SmartJacket-et iPAD Air-hez. Különösebb kommentár nélkül: íme.
A jobb oldalit kell nézni, nem simul rá rendesen (a bal oldali 4-esen lévő Cooler Master Wake Up Folio sok hónap után is hibátlan az első másodperctől). 10 ezerért ne már.

-
csab2
veterán
Sosem volt tökéletes a FB app, de mostanában még a szokásosnál is vacakabbul működik.
A neten mutatja, hogy valaki bejelölt ismerősnek, az app nem. Eddig ilyent nem vettem észre. -
erdoke
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Régebben használtam a MyPad+-t, elég jól muzsikált.
-
ZoliBen
tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Androidon még szarabb, ha ez megnyugtat

-
Szabikaa20
őstag
Nagyon szar ez a FB app!!!Mutatja hogy van uj notifikacio pl egy HSZ egy képnél vagy kiírásnál,de ha rámegyek nem látni!Hiába frissítem az oldalt.Ha böngészön kersztül vagyok FBon akkor ott minden rendben....
-
csab2
veterán
Valami gáz van mostanában a FB alkalmazással. Nem jelez dolgokat.
-
erdoke
titán
Ha az oldalon nincs állítási lehetőség, akkor olyan böngésző kell, amiben az azonosítót tudod babrálni. Azt átrakni asztali Safarira, és kész. Szinte minden alternatív böngésző tudja (Mercury, Atomic, iCab, Perfect Browser, stb.), de nekem nagyon ritkán kell használni. Gyakran elég, ha kitörli az ember a linkből az m betűt, pl. m.origo.hu.
-
lcdtv
tag
hogyan lehet kikapcsolni safari és vagy ios alatt a mobilos nézetet?
adott egy retinás ipad hatalmas felbontással és ugyan azt látom mint egy nexus 7-en
néztem már több böngészőt is de mindig mobilos nézetet ad be
joomla , wordpress cms admin alatt szeretném munkára használni -
vadászcsiga
félisten
-
legiaap
félisten
Vagy levág vagy életlen lesz. Akkor ennek mi értelme? Csinálok egy fasza képet és nem tudom normálisan beállítani? Így a netes hátteres appot sem érnek semmit sem.
Egyre jobban kezdek kiábrándulni ebből a géppből sajna.
Amúgy a korábbi ipad-eken IOS7 előtt is ilyen volt a helyzet a hátterek terén? -
-
-
legiaap
félisten
Valaki mondja már meg milyen hátteret érdemes beállítani? Akár mit kerestem eddig mind életlen lesz.
Most találtam egy képet flickr-en ami nagyon tetszik. Letöltöttem, iPhoto-ban beállítottam 4x3-ra és így sem jó neki. Nem teszi ki a teljes képet, mintha bele lenne nagyítva és tök életlen. Nem olyan éles mint mikor letöltöttem. Amiket próbáltam háteres appokat minddel ez a bajom. -
spawn21
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Örülj neki. Napi 3 órát használom általában, még is van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Nálam meg ilyen nincs. Úgy néz ki hardver függő
-
Gadgetfan_
senior tag
November óta használom az Airt, napi nyolc-tizenkét órát megy, még soha egyszer sem találkoztam ezzel a jelenséggel. Az már előfordult, kb havonta egyszer-kétszer, hogy nekem kellett egy hard resetet nyomnom, ilyen-olyan okok miatt, de magától még sosem láttam az
halálcsillagotalmát...
-
legiaap
félisten
Az igazság az, hogy ezek az apróbb hibák igen idegesítenek és filózok a váltáson, de nincs mire. Így megtűröm egyelőre.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azóta van mióta feltaktam a 7.1.2-őt. Az előző verzióval is csinálta de nem ilyen gyakran.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vártak a 7-est ist mint a messiást és tessék....Gondolod hogy a 8-as jobb lesz?

-
Vasinger!
nagyúr
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most utoljára igen a Safariból, azon belül flickr oldal betöltésekor dobott egy respringet.
Na pont az előbb ismét. Safari, phonearena oldal után kaptam alma logót.
Én mindjárt kivágom az ablakon ezt a gépet.
-
HardRic
addikt
iPadeket inkább javítják vagy cserélik? Van egy kis blacklight bleed az egyik sarokban, és amit már korábban említettem, mozog a kijelző az üveg alatt. Szerintem ez már elég indok lenne egy szervizre.
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem egyelőre minden oké. Hearthstone force close-ol néha, de semmi egyéb. Mintha Safari se töltené újra mindig a lapok.

-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Túl meleg? 14 fok van nálam. A hócipőm ki van már ezzel a respringgel. Elvileg javították de úgy látszik ku..va mód nem. Tegnap is volt.
-
legiaap
félisten
Ne, tudom mi lelte a gépemet, de ma már kétszer volt respring...

Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- TP-LINK routerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)