Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Én innen rendeltem ezt a Logitech billentyűzetes tokot és nagyon elégedett vagyok vele, csak ajánalani tudom.
És ahhoz képest h nálunk 30ezer körül van innen kijött szállítással együtt kb 15ezerből. -
vadászcsiga
félisten
Klassz köszi. Soha nem fedeztem volna fel, videó lejátszás közben kapcsolgattam volna továbbra is,.
Vasinger!
Nekem is ilyen volt az első, küldött másikat az eladó. Ez sem gyári minőség de már használható. Sleep néha kapcsol, néha nem. Ilyenkor kézzel rá kell simítani a coverre a home gomb közelében. Én ha mégegyet veszek az gyári lesz. Nem szórok el több pénzt utangyartottra. Úgy néz ki a sárgáknak most nem sikerült lemásolniuk az eredetit. Ipad2-re az első találomra kiválasztott cover tökéletesen működött több mint egy éven keresztül. -
Sify
senior tag
Frissult a Youtube app, mar lehet valasztani felbontasban 1080p is.😄
-
Vasinger!
nagyúr
Nos megjött a 800 Ft-os Smart Coverem, amivel annyi a baj, hogy nem marad a helyén. Az oldalán nem tartja a mágnes semennyire. 3szög pozícióba össze se lehet hajtani.... Kérjek refundot? Esetleg valaki jobbat, hasonló áron?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Ki milyen fizikai billentyűzetet ajánl hozzá? Erről vélemény esetleg?
Egyáltalán ezeken általában mennyire jó gépelni? Van olyan mint egy olcsó netbookon?
-
Urban Terror
tag
Legutóbbi frissítés óta már csak elvétve van memória crash, viszont lassabb lett a Safari, és előjöttek lagolások. Ma pl egy szövegmezőbe a begépelés 1sec-es késéssel ment, kb, mint mikor a billentyűzetből kifogyott az elem. Elég elszomorító.

Gondolkozom egy gyári visszaállításon, mert a power+home gomb általi reset nem tűnik megoldásnak.
-
vadászcsiga
félisten
-
HardRic
addikt
A 2GB RAM csábító, de van olyan sejtésem, hogy nem oldaná meg a weblapok újratöltésének problémáját, mert azt RAM-tól fulggetlenül mindegyik iPad csinálja, még memóriaürítés után is, háttérben levő appok nélkül. Ezen kívül nem mutatkozik nálam sehol, hogy kevés lenne az 1GB.
Ja amúgy kijelzőnél várható, hogy egyben lesz az egész panel, üvegestül, érzékelőstül, mint a mobiloknál. Sokkal kevésbé tükröződne légrés nélkül.
-
HardRic
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A hangszóró lyukai elég undik. Vissza kéne térni a korábbi iPadek pici lyukacskáihoz, ez már otromba :/
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A belsejéről nem írnak esetleg valami érdekeset?
-
Szabikaa20
őstag
Állítólag így fog kinézni az új Air 2
A lyuk a hangosito gomb felett állítólag elökészület a végsö vágásig szóval várható,hogy lesz ott kapcsoló ahogy az airen is van és vaku is... -
Oldman2
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ezek a Cover-ek hátrahajtva is megfogják mágnesesen a hátrahajtott előlapot?
-
Zjunior
veterán
iOS 8 béta 2 kinnt van

-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Valameik nap töröltem sajnos a linket pedig sokaig megvolt! Ilyen valami,de az enyém olcsóbb volt asszem olyan 6-7€...hatulja is fehér,de átlátszó teteje szintén fehér...Pontosabban smart cover+back cover,mert külön vannak...
szerk:most nézem ez is 6-7€ ra jön ki...
bár itt van posta is...De vettem még 2feketét és egy szürkét,azokat eladtam szóval nekem ingyen volt! -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ebayről van? Link?
-
vadászcsiga
félisten
Erősebb volt magában az ipadben is a mágnes. Nekem mint mar írtam 2-esem volt kínai smart coverrel, nem egyszer néztem tv-t a tárolomban a munkaasztalon, iPad kitámasztva mint egy monitor, közben reszeltem, fúrtam faragtam. Asztal remegett, néha odanéztem hogy nem dől e el, de esze ágában sem volt.
-
Szecsy
aktív tag
-
erdoke
titán
válasz
spawn21
üzenetére
Az Apple TV árából kijön egy WD TV Live Streaming és egy jó HDMI kábel. Ha csak filmezni kell, arra sokkal jobb, de van hozzá app, amivel ki lehet rá dobni az iOS eszközből bizonyos tartalmakat is.
Szóval attól függ, hogy mire használná az ember. Hosszú távon jobb, ha van mindkettő. -
Szecsy
aktív tag
Amugy nem tudom ti hogy vagytok vele de az en smart case em iszonyu labilis, eleg gyenge a magnes igy amikor behajtom a fedelet es mondjuk allo helyzetben van,gyakorlatilag nagyon kis mozgatastol eldol..emlekeim szerint a regebbiek erosebbek voltak,
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Úgy értettem, hogy a rendszernek alapból nem része a Részvények, a Számológép és az Időjárás app.
-
univerzita
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
Van itt valaki, aki tud jó Smart Cover-t olcsón? Visszakerestem a topikba, de sokan arra panaszkodtatok, hogy gyenge a mágnese némelyiknek. Olyat tudtok mondani, ami erős mágnessel rendelkezik és olcsó?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ZoliBen
üzenetére
Én nem szoktam, de ha néznék akkor mivel wifis a tv-m, és nincs apple TV-m, kiküldeném az iMediaShare-el. Ezek hiányában valami kábellel, ami jó drága
-
ZoliBen
tag
Ti szoktatok az airről filmet nézni tv-n, vagy monitoron? Ha igen, akkor hogy oldják ok meg a dolgot? Milyen átalakítótok van?
-
Szabikaa20
őstag
Ma nagyon bolond az Air!Nem egyszer kilépett,chromnal lefagyott oldaltöltésnél tegnap is ma is....Elöbb keg újrakellett inditani mert mikor kiszerettem volna oldani alul ugye irja hogy csusztassa jobbra és hiába szerettem volna csusztatni csak jobbrament fel cm es visszaugrott... :/
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
viber: ha az ismerőseid csak a normál telefonszámodat ismerik, akkor ennek nincs értelme. választanod kell sajnos, vagy a mobilon, vagy a táblán használod a sztenderd számoddal, ebbe én is belefutottam már. jelenleg csak PC-n tudod párhuzamosan használni a normál mobilszámoddal. (esetleg Mac-en...)
-
Vasinger!
nagyúr
Igen, közben én is rájöttem erre, jól be is szívtam vele, mert újra kellett aktiválnom mobilon...
Tehát ha lesz iPad-re, akkor csakis 4G verziós darabokra lehet majd felrakni, mert annak lesz telefonszáma?

MÁS:
A hangszórót tényleg nem érzem combosnak, nem szól csúnyán, de nem is Apple szinten. Hangerejét továbbra is keveslem.
De van hozzá BT-s hangszóróm, tehát ez nálam nem jelent problémát.
Egy kérdés:
Az iPhoneon játszott játékok mentéseit miért nem húzza át iCloud-ból iPad-re? Egyedül a Badlands maradt meg, de PvZ 2, Infinity B. 2, stb. nem maradtak meg.
-
nofi
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Vibert én is hiányoltam, de megnyugtatlak, Androidon sincs. Illetve fel lehet tenni, ugyanúgy ahogy iPad-re is felteheted az iPhone verziót, de mivel a Viber accountok telefonszámhoz vannak regisztrálva, ezért egyszerre csak egy készüléken fognak futni. Tehát ha újra beregeled magad iPadről akkor el fog tűnni a telefonodról.
Írtam 2 hónapja a supportnak, hogy tele van a fórumuk tabletes megoldás kérésekkel, szándékoznak-e egyáltalán valami újragondold szisztémát bevezetni. A válasz az volt, hogy igen, dolgoznak rajta...HardRic
vibert meg 0 ismerősöm használja - meglepődnél miután engedélyezed a telefonkönyvhöz való hozzáférést
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az üzenet előtt lemaradt, hogy Skype-on.Csak bug volt, visszajött a send billentyű.
Az asztali kliensben töröltem ki azokat a címkéket amiket létrehozott, gond nélkül ment nélküle, csak ugye nem tettem bele utána ezekbe a címkékbe a leveleket, mert feleslegesek.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Beállítottad a Mailboxot, majd kitörölted gmail asztali nezetében a címkéket?
Úgy is működik?Időjárás: beállítások, helymeghatározás, időjárás bekapcsol
Milyen üzenetet? iMessage-et? Ott van a szöveg mellett jobbra hogy KüldésNeked van egy iPhone-od is ha jól tudom, nagyon nem más iPaden sem a rendszer.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Címkéket hoz létre, azt ki is töröltem szépen. Szerintem egész jól működik, annó én is várólistás voltam.
Helymeghatározásnál be van kapcsolva, de valahol kéne lennie kapcsolónak, hogy mi lehet az értesítősávban: Időjárás, részvények stb. Ezt nem találom.
Azt mondjátok meg nekem, hogy hogyan küldök el egy üzenetet? Ha return-ra megyek új sort kezd, nem küldi el.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
A hang képességei talán azért csökkentek az előző ipadekhez képest mert kisebb lett a ház, bár én nem találom halknak. YT-ra jó, zenét meg airplay-el kiteszem hangfalra. App hiányt nem értem, nekem minden van ami kell. Sokkal jobb a helyzet mint droidon pl. Számológépet nem értem en sem, de store-ban sokat találsz, én a Calculator+t használom, megvettem in app a valutaváltoját, így nekem tökéletes.
Időjáráshoz be kell kapcsolni a GPS-t.
Mailboxot ismerem, iPhone-ra hónapokat vártam ra, egy listára kellett anno feliratkozni. Több szazezren cuppantak rá világszerte. Az a baja hogy mappakat hoz létre a gmail fiokodban, kicsit összekuszálja, viszont kétségtelen hogy van push. Többször visszatértem hozzá, de mindannyiszor le is töröltem. -
Vasinger!
nagyúr
Na, akkor első benyomások.
A készülék nagyon minőségi, elsőre bejön.
Amit nem értek/nem tetszik:
Kicsit halkan találom a hangszóróját. Nektek mennyire hangos?
Furcsa ez az app hiány, de azért nem élhetetlen a dolog, szokni kell. Meg baromi jól használható iPhone módban is az app, csak nagyon ronda.
A számológépet miért szedték ki? Alulról felhúzható menüben sincs.
Időjárás jelentést hol tudom bekapcsolni az értesítősávban. Sehol se találom.
Ami meglepett:
Baromi nagy fényereje van, 1/3 alatt használom, ez nagyon ígéretes. 4-5 ujjas mozdulatokra is kezd beállni az agyam.vadászcsiga:
Próbáltad a Mailbox-ot? Olyan mint a gyári app, sőt jobb és van gmail push is.
-
legiaap
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Facebook messengerre van alternatíva: Chatnow pro
-
Vasinger!
nagyúr
No, megvan az Air. Ami baromi fura, hogy alig van rá app iphonehoz képest. Se messenger, se viber.

Ti nem hiányoljátok?
-
legiaap
félisten
válasz
spawn21
üzenetére
Nem magyarázok semmit. Kanapén használom, ölben használom és mint mondtam nem nehezedek rá és nem csuklik össze. Akarsz képet, videót is róla vagy mi...

De mégis ne várjál már csodát ilyen fajta toktól. Stabilitás kell akkor betonozd be vagy hegessze egy tokot az nem fog elmozdulni.
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
így van, nagyon sajnálom, mert nagyon tetszik maga a tok, csak 23 ezer ft-ért.. Na de mindegy, ha már megvettem, használom, úgy ahogy

-
vadászcsiga
félisten
válasz
spawn21
üzenetére
Uhh ez tényleg gáz, azt hittem ezt csak az utángyártott csinálja. Mondjuk azzal hogy kisebb lett az Air mérete elcseszték ezt a zseniális ötletet. Mint tudjuk az előző smart cover 4 részre volt osztva, a mostani meg 3-ra. Az előbbi konstrukciójánál fogva sokkal stabilabb támasztékot biztosít.
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem támasztja meg rendesen, egy kis mozgástól összecsuklik. Kb milliószor kellett már utána kapnom. Ebben az Ozaki sokkal jobb. Sleep/wake (az imént említett tok is tudja)
Hiába ilyen szép a tok.
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Csak 2 napi hsz-t olvass vissza, többen is linkeltek konkrét tokokat ebayről. Most Smart case jellegű tokom van, de ezt kicsit macerás levenni-feltenni pl. jatekhoz. Szvsz a legjobb egy külön hátlap + mágnessel rögzülő Smart cover. 8 dolláros cuccból is ki lehet fogni elfogadhatót, a gyárit aranyárban mérik sajnos.
@4526: sajnos a szintén nem túl olcsó Skech sem áll stabilan.
-
spawn21
veterán
Nem szeretne e valaki elcsérleni velem egy gyári fekete kb 1 hetes smart caset? Rühellem, ilyen szar, funkció szegény tokom még nem volt. (T-nél vettem)
Ha esetleg valakinek volna ozaki slim y -ja, király lenne.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez a Smart Case valóban nem rossz cucc, de baromi drága az eredeti. Van itt valakinek olcsóbb Ebayes darabja ilyenekből? Mennyire jó azok?
szerk:
iPad 1-hez van Ozaki bőr tokom itthon, majd lehet belepróbálom, de biztos elég nagy lesz bele.
-
Vasinger!
nagyúr
Akkor, a következő dolog, amiben örülnék ha segítenétek, az a tok vétele. Fogalmam sincs mit érdemes venni iPad-re, nem volt még tabletem.
Fóliát biztos nem veszek rá, de a kijelzőt szeretném védeni. Ezt ugye nem hordja az ember zsebbe, de ha táskában van, akkor jó lenne, ha védené valami.
A Smart coverrel az a bajom, ha táskába berakom, akkor nem védi a hátlapját, ami elég rossz, mert tiszta karc lesz pár hét után.
Bebújtathatós tokban gondolkozom, ha viszem valahová csak belerakom. Viszont a Smart coverrel jó, hogy fel lehet állítani a készüléket, ha hátrahajtom.
Ki mit mond?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Lehetséges, hogy ezt benéztem. Na majd ma kipróbálom élesben itthon.
Ha meg nem tetszik van rá 8 napom, hogy visszavigyem, mert neten lett rendelve

Bár nem tudom, hogy akkor mit vennék helyette.

-
Szabikaa20
őstag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Ott a pont!

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
He he, sas szemed van, fel sem tűnt

Mellesleg nekem 5 ujjal is sikerül az appváltás -
oba
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére

-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Közel stock 4.4.2-t futtató telefonom van, egy Moto G. Anyagminőségben természetesen veri az Air, stabilitást tekintve - szerintem- jobb ma a Moto G, ott néha találkozom felesleges felébredésekkel (awake), de ezt vélhetően a bekapcsolt google location services okozza, cserében az Air rendszeresen üjratölti az oldalakat Safariban, ill. kilép a Safariból, nem frissít egyes alkalmazásokat, nekem fura néha a kezelése is (még nem olvastam el a használatit..., de a droidét sem)
Tabletből - ettől függetlenül és az aktuális kínálatot nagyvonalakban ismerve- továbbra is ezt venném.Szerk: Samut soha, csak tv, porszívó, mikró.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kinek mi ugye

-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én nem fóliázgatok. Felesleges. Egyrészt a tok megvédi, másrészt, 1-2-3 éven belül úgy is cserélem.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Na egy utolsó kérdés és rendelem az Air-t:
Van itt valaki aki érzékeny a PWM-es monitorokra? Ha igen, akkor az tudna véleményt mondani az Air-ről, hogy az mennyire fárasztja a szemet? Elég sokat olvasnék róla, jó lenne, ha nem fájdulna meg a fejem fél óra után. Igazából ez lenne a legfontosabb, mert akkor nem tudnám használni, ha PWM-es világítással rendelkezik.
-
Süvi
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nekem az ebayről rendelt kínai coverem olyan felfogástással rendelkezik mint az eredeti, de nem olyan erős. Meg tudja tartani, de rángatásra elengedi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Akkor megnyugodtam, azt hittem az én Air-emben van valami gebasz a mágnes terén
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- reMarkable 2
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
És ahhoz képest h nálunk 30ezer körül van innen kijött szállítással együtt kb 15ezerből.

A lyuk a hangosito gomb felett állítólag elökészület a végsö vágásig szóval várható,hogy lesz ott kapcsoló ahogy az airen is van és vaku is...
De ugy eleg gyengen...Dehat azt ugyis fogod...

Úgy is működik?