- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Felraktam. VirtualBox már volt fent, azt tehát kivettem a telepítendő tételek közül. Felment, azzal nincs is gond, a sebessége sem volt olyan rossz (i5 430M, 6GB, SSD, ati 5650), bár ez is egy szimpla lemezkép egy VirtualBox-ban plusz pár script, de működött. Aztán kipróbáltam pár játékot. A sima Angry Birds-szerű játékok fele ment, fele nem. Badland nem ment. 3D játékok szinte egyáltalán nem mentek. Találtam benne egy beállítást, hogy hardveresen gyorsítsa a grafikát, de ez konkrétan semmin nem változtatott. Aztán megnéztem, mennyi helyet eszik az SSD-n. 4GB+, úgyhogy ennyit nekem nem ért, töröltem. Szabad hely ugyanannyi. Konkrétan csak az ikonját meg a virtualbox scripteket törölte le, a többi szemetet fent hagyta... Ja, és van valami app benne, ami a telepítési folyamat részeként a Google felhasználónevemet és a jelszavamat kéri, és becsszó, hogy semmi rosszra nem akarja használni. Hát a nagypali lóf*szt! Óvatosan ezzel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest