- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Felraktam. VirtualBox már volt fent, azt tehát kivettem a telepítendő tételek közül. Felment, azzal nincs is gond, a sebessége sem volt olyan rossz (i5 430M, 6GB, SSD, ati 5650), bár ez is egy szimpla lemezkép egy VirtualBox-ban plusz pár script, de működött. Aztán kipróbáltam pár játékot. A sima Angry Birds-szerű játékok fele ment, fele nem. Badland nem ment. 3D játékok szinte egyáltalán nem mentek. Találtam benne egy beállítást, hogy hardveresen gyorsítsa a grafikát, de ez konkrétan semmin nem változtatott. Aztán megnéztem, mennyi helyet eszik az SSD-n. 4GB+, úgyhogy ennyit nekem nem ért, töröltem. Szabad hely ugyanannyi. Konkrétan csak az ikonját meg a virtualbox scripteket törölte le, a többi szemetet fent hagyta... Ja, és van valami app benne, ami a telepítési folyamat részeként a Google felhasználónevemet és a jelszavamat kéri, és becsszó, hogy semmi rosszra nem akarja használni. Hát a nagypali lóf*szt! Óvatosan ezzel!
-
zdanee
őstag
válasz
counterbill #21 üzenetére
Pff... ezért pedig járna a Nóbel
Utoljára C64-et láttam valakit elfüstöltetni, amikor a tápot a magnó csatlakozójába dugta. De őszintén, manapság direkt is nehéz elbaszni valamit, ha nem megy bele magától, akkor nem oda való
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest