- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet vele Pc-ről feltölteni fotót pl. Instagramra ? Valahogy nem találok semmi olyat amivel tallózható lenne a gépen található fotók,videók.
-
ADAM1337
nagyúr
Van aki használja ?
Amúgy jó emulátor notin használom, csak egy valami zavar a gpu beállítás túl gyengére rakja magát, ergo nfs nolimit-be le van butítva a grafika, holott egy gtx950m van a gépbe i5-el tehát bírnia kellene, config file átírást nem találtam.
Esetleg mi lehet a megoldás ? -
SRII
őstag
Sziasztok!
Két fiókot hogy tudok egyszerre futtatni rajta?
Tehát két steam fiók mobilmegerősítésére használnám...tudna ebben nekem valaki írni valami ötletet?
Köszönöm. -
TomBond
aktív tag
Letöltöttem a laptopra, amin a DIGI online alkalmazással szeretnék tv-t nézni. Az alkalmazás fel is ment, és el is indul, de csak hang van kép nincs. Ez mitől lehet?
-
HPAA
őstag
andy v0.45.15 verziója meg van még valakinél ?
sehol sem található régebbi , csak a legújabb , de azok xarok
én is frissítettem sajnos , de nem vált be
akinél még meglenne , kérem írjon !!! -
Hurkafej
aktív tag
válasz
Satyricon #116 üzenetére
Szia! Oracle VM Virtual box, vagy BlueStacks.
Az első az virtuális gépet hoz, létre,tehát bármilyen oprendszert lehet rá telepíteni.
Az utóbbi program pedig egy android platform, egyszerűbb, csak feltelepíted és kész, és még előre nem is foglal le csomó helyet a gépeden. Amire neked kell, jónak kell, hogy legyen. -
Satyricon
addikt
válasz
bobalazs #115 üzenetére
Phenom ll x4 955 be 3,20 ghz, gtx 285 es 4gb ramnal brutalisan lelassitja a gepet. A 4 giga ram 95%at lefoglalja. Hasznalhatatlan.
Am nekem a poweramp miatt kellene android emulator. Tud valaki jo emulatort ajanlani erre? Nem kell foobar es jetaudio, powerampot akarok hasznalni pcn is. Tudtok segiteni?
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Leszedtem ezt a telepítőt, viszont nekem van egy win7 és egy xp a gépben. Ha mellé felteszem ezt az androidos rendszert a gépre, nem fog elveszni a windows 7???
Úgy akarom megoldani, hogy a kezdőképernyőn ki lehessen választani, hogy XP-t, Win7-et, vagy androidot akarok futtatni...
Kéna android mindenképp a gépemre, de valahogy jó lenne megoldani, hogy a windowsos rendszerek ne vesszenek el...
-
Hurkafej
aktív tag
Ne nagyon töltsétek az új verziót, 4 hirdetés van épp a prohardveren ami a fél ablakot kitakarja, és a böngészőt is jól átállította. ADBlock le sem tiltja.
-
Kicsi Én
csendes tag
Sziasztok!
www.andyroid.net nem elérhető, és a többi letöltőhelyet amit találtam, mind erre az oldalra irányítana rá.
Van valakinek tippje honnan tölthetném le? -
kpal
nagyúr
Pc-n lévő képet hogyan lehet feltölteni pl. Instagramra ?
-
Balar84
csendes tag
válasz
KohanTroon #108 üzenetére
Ha a CTRL-t nyomva tartod akkor tudsz közelíteni illetve távolítani.
-
KohanTroon
tag
Hogyan lehet játékon belül nagyítani , kicsinyíteni ? Mer ugye nem érintőképernyős a monitorom .
-
Weeman1
veterán
Kipróbálom.
-
Srácok! Már írtam többször is, hogy VMWare-be telepítsetek Androidx86-ot. Tökéletesen megy. Az internettel bizonyos esetekben haxolni kell, de az is max 10 perc az első alkalommal.
-
GAbre
veterán
Látom senki nincs már itt fenn!
A legjobb,hogy másik gépen,még csak el se indul a program!
Starting andy,és semmi!
Nagyon zsír kis program!Semmire nem jó! -
GAbre
veterán
Köszi a tesztet!
Nagyon jól megy,amíg újra nem indítod a gépet,utána csak fekete képernyő... :/ -
atala
addikt
Nem tudom nálam mi van, de az andy parancsikonra kattintva el sem indul. Ha megnyitom a VM Virtualboxot, és ott indítom el az andy-t, akkor elindul, fekete képernyőn futtal sorban számokat.
Már fél órája megy, de még mindig nem töltődött be az android.
Valaki tudja, meddig fognak menni ezek a számok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest