Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet vele Pc-ről feltölteni fotót pl. Instagramra ? Valahogy nem találok semmi olyat amivel tallózható lenne a gépen található fotók,videók.
-
ADAM1337
nagyúr
Van aki használja ?
Amúgy jó emulátor notin használom, csak egy valami zavar a gpu beállítás túl gyengére rakja magát, ergo nfs nolimit-be le van butítva a grafika, holott egy gtx950m van a gépbe i5-el tehát bírnia kellene, config file átírást nem találtam.
Esetleg mi lehet a megoldás ? -
SRII
őstag
Sziasztok!
Két fiókot hogy tudok egyszerre futtatni rajta?
Tehát két steam fiók mobilmegerősítésére használnám...tudna ebben nekem valaki írni valami ötletet?
Köszönöm. -
TomBond
aktív tag
Letöltöttem a laptopra, amin a DIGI online alkalmazással szeretnék tv-t nézni. Az alkalmazás fel is ment, és el is indul, de csak hang van kép nincs. Ez mitől lehet?
-
HPAA
őstag
andy v0.45.15 verziója meg van még valakinél ?
sehol sem található régebbi , csak a legújabb , de azok xarok
én is frissítettem sajnos , de nem vált be
akinél még meglenne , kérem írjon !!! -
Hurkafej
aktív tag
válasz
Satyricon #116 üzenetére
Szia! Oracle VM Virtual box, vagy BlueStacks.
Az első az virtuális gépet hoz, létre,tehát bármilyen oprendszert lehet rá telepíteni.
Az utóbbi program pedig egy android platform, egyszerűbb, csak feltelepíted és kész, és még előre nem is foglal le csomó helyet a gépeden. Amire neked kell, jónak kell, hogy legyen. -
Satyricon
addikt
válasz
bobalazs #115 üzenetére
Phenom ll x4 955 be 3,20 ghz, gtx 285 es 4gb ramnal brutalisan lelassitja a gepet. A 4 giga ram 95%at lefoglalja. Hasznalhatatlan.
Am nekem a poweramp miatt kellene android emulator. Tud valaki jo emulatort ajanlani erre? Nem kell foobar es jetaudio, powerampot akarok hasznalni pcn is. Tudtok segiteni?
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Leszedtem ezt a telepítőt, viszont nekem van egy win7 és egy xp a gépben. Ha mellé felteszem ezt az androidos rendszert a gépre, nem fog elveszni a windows 7???
Úgy akarom megoldani, hogy a kezdőképernyőn ki lehessen választani, hogy XP-t, Win7-et, vagy androidot akarok futtatni...
Kéna android mindenképp a gépemre, de valahogy jó lenne megoldani, hogy a windowsos rendszerek ne vesszenek el...
-
Hurkafej
aktív tag
Ne nagyon töltsétek az új verziót, 4 hirdetés van épp a prohardveren ami a fél ablakot kitakarja, és a böngészőt is jól átállította. ADBlock le sem tiltja.
-
Kicsi Én
csendes tag
Sziasztok!
www.andyroid.net nem elérhető, és a többi letöltőhelyet amit találtam, mind erre az oldalra irányítana rá.
Van valakinek tippje honnan tölthetném le? -
kpal
nagyúr
Pc-n lévő képet hogyan lehet feltölteni pl. Instagramra ?
-
Balar84
csendes tag
válasz
KohanTroon #108 üzenetére
Ha a CTRL-t nyomva tartod akkor tudsz közelíteni illetve távolítani.
-
KohanTroon
tag
Hogyan lehet játékon belül nagyítani , kicsinyíteni ? Mer ugye nem érintőképernyős a monitorom .
-
Weeman1
veterán
Kipróbálom.
-
Srácok! Már írtam többször is, hogy VMWare-be telepítsetek Androidx86-ot. Tökéletesen megy. Az internettel bizonyos esetekben haxolni kell, de az is max 10 perc az első alkalommal.
-
GAbre
veterán
Látom senki nincs már itt fenn!
A legjobb,hogy másik gépen,még csak el se indul a program!
Starting andy,és semmi!
Nagyon zsír kis program!Semmire nem jó! -
GAbre
veterán
Köszi a tesztet!
Nagyon jól megy,amíg újra nem indítod a gépet,utána csak fekete képernyő... :/ -
atala
addikt
Nem tudom nálam mi van, de az andy parancsikonra kattintva el sem indul. Ha megnyitom a VM Virtualboxot, és ott indítom el az andy-t, akkor elindul, fekete képernyőn futtal sorban számokat.
Már fél órája megy, de még mindig nem töltődött be az android.
Valaki tudja, meddig fognak menni ezek a számok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Spórolós topik
- Flint 2 OFF topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- BestBuy topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Sigma C 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest