- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz SunMount3r #113 üzenetére
Mondjuk egy appot érdemes kipróbálni is 😉
Tökéletesen alkalmas személyes felhasználásra. A Google a COVID miatt kezdte el ilyen marketingbe csomagolni. -
helixP
nagyúr
válasz SunMount3r #109 üzenetére
Hát, pedig nem. (A csoportokat projekt területnek hívják, de ennyi)
Van sima cset része is. Családommal kb 10 éve használjuk, mindent tud, amit felsoroltál.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz SunMount3r #106 üzenetére
Google Chat?
-
helixP
nagyúr
Máig fogalmam sincs, hogyan sikerült, ez itt a baj. => hát valóban ez itt a baj, igen.
Az nem OS, ha egy áruházból töltök le mindent hozzá, mert neki nincs. => akkor Neked nem okostelefon kell, mert az okostelefon definíciója konkrétan az, hogy Online áruház segítségével 3rd party appokat futtasson.- Gyárilag kint sem volt az óra a "desktopon" => Tévedés
- Nincsenek választható betűtípusok =>Tévedés
- Csak három betűméretből lehet választani. =>Tévedés
- Nincs file kezelő => Tévedés
- net nélkül még a naptár sem működik! => TévedésMikor próbáltál Androidot utoljára?
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Mondjuk ha olyan szinten outdated, akkor már a komolyabb appokkal is meggyűlik a baj nem? Mivel az app követelmények is elszálltak.
Mondjuk cáfolom is magam kicsit, mert egy Galaxy tab 9.7 van nálam épp, 2015-ből, 7-es androiddal és tökre használható.
-
helixP
nagyúr
Amúgy simán lehet, hogy csak erről van szó. Vagy erről is.
De az, hogy egy Quicksettings bar ikonjait le/meg lehet cserélni, hogy van dark mode native, custom AOD, témák, betűtípus csere, camera 2API+full manual, + RAW opció, stb-stb. Én régen ezek miatt romoltam.
Egy Galaxy S21-gyel ezek pl már nem issue-k. De Redmi 9t (K20) -vel is együtt lehetett már élni stock MIUI-n. -
helixP
nagyúr
válasz Penguin95 #13 üzenetére
Bizonyám, volt, hogy vonat úton csináltam meg egy teljes Backupot, ROM telepítést, Rootot, teljes visszaállítást
Alcatel 995, Redmi 2, Redmi Note4 kapott rendesenNekem több ok volt, ami miatt leálltam ezzel az életmóddal.
- Céges biztonsági szabályok szigorodtak
- A ROM-ok egyre jobbak, nem érzem azt, hogy nem teljes a felhasználó élmény
- Egyre macerásabb romolni / Magiskkel szopni
- Felnőttem és nincs időm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 3
- Elektromos cigaretta 🔞
- 3D nyomtatás
- Gurulunk, WAZE?!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest