Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #199 üzenetére
Na-de már nincs lila képernyő. Akkor hogyan?
-
törölt tag
Na-de hogyan kell felrakni?
-
törölt tag
Letöltöttem és kicsomagoltam ezt:
-
törölt tag
-
törölt tag
Nagy az öröm! Végre sikerült!
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Mit tegyek rá?
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #190 üzenetére
Az ADB megnyomása után ude ugrik vissza:
Itt jó helyen van?
-
törölt tag
Nem értem pontosan. Az ADB updatet ha megnyomom, akkor utána hová kell állni?
-
törölt tag
Most hogyan tovább?
-
törölt tag
-
törölt tag
Néztem egy videót. Ez egészen másképpen csinálja.
az a .\ is kell?
-
balazs1022
őstag
válasz
#31542528 #181 üzenetére
Ha jól latom a képen, akkor csak simán ratoltad volna sideload-dal a rom-ot. Előtte még kellenek parancsok.
Konkrétan ezek:
Kell az "adb devices" parancs. Ezzel listazza, és talalja meg az eszkozt a program.
Majd alatta felsorolja ha talált valamit. (List of devices sideload: 3c24a0004 sideload). Ezt sem látom nálad.Ha megtalálta a port-ot akkor lehet raereszteni a romot.
-
törölt tag
Qurvabonyolult kezd ez lenni. Hátsó usb dugó, cmd ablak. És semmi. Most mit rontok el?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #176 üzenetére
Megcsinálom abba is. De most kell a -d, vagy nem?
-
törölt tag
-
trance89
őstag
válasz
#31542528 #168 üzenetére
Szóval nincs fent adb driver:
https://community.oneplus.com/thread/554022 -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #165 üzenetére
Ok. Majd este megint nekifogok. Csinálok fényképeket.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #163 üzenetére
Mindent megcsináltam. Ugyanaz. mit rontok el?
Nem lehet, hogy a 256GB RAM nem lég 21-eshez? Több kéne? Így csak a 20-ast lehetne?
Kicsot belefáradtam.
-
balazs1022
őstag
válasz
#31542528 #162 üzenetére
Továbbra sem tudjuk hol akadtál el. Ellenőrizted, amiket írtam?
Még egyszer leírom:
Tehát, ha be van töltve a LineageOS recovery a telefonon:
1. A recovery-ben ide navigálj: Apply update -> Apply from ADB (nyomj is rá)
2. Windows intéző: "platform-tools" mappa, fejléce beírod, hogy "cmd", majd entert nyomsz. (platform-tools mappában legyen benne a rom *.zip-je) - Ezzel megnyílik a parancsablak
3. Összedugod a Pc-vel a telót (szigorúan mellőzve az előlapi USB-t)
4. Majd ezeket beírod a parancsablakba: "adb devices" majd enter, "adb sideload ...rom neve.zip" és megint enter. (Lehet h majd 47%-nál megáll, de ez normális) -
törölt tag
Nincs olyan, hogy tégla. Amig az usb porton van kommunikacioa, barmikor vissza lehet hozni.
Ennek örülök! hogyan tovább?
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #157 üzenetére
Meg szerintem a parancsablakot sem úgy nyitottad, ahogy leírtam PÜ-ben.
PowerShhell-t látok:
Ebben kellene dolgoznod: -
balazs1022
őstag
válasz
#31542528 #156 üzenetére
Nekem olyan mintha nem látná a telefont a parancsablak. "Apply from ADB" kivalszotttad? (Recovery-ben)
Nincs olyan, hogy tégla. Amig az usb porton van kommunikacioa, barmikor vissza lehet hozni. Ha mas nem ott van még az MSM Download Tool.
Meg ha segítséget kérsz legalabb jo lenne egy fotó is arrol h mit csinálsz. Látatlanban nehéz megmondani
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #153 üzenetére
Megcsinálom mégegyszer.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #152 üzenetére
Igen, bemásoltam. A -d a lírás suerinti.
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #152 üzenetére
Valamint, szerintem kimaradtak lépések.
Pl:
1. ha recovery-ben vagy, akkor factory reset
2. Recovery-ben ide kellene navigalni: Apply update -> Apply from ADB (jelenelg az "advenced options"ban vagy)
3. Utána windows-ban, a platform tools-ban parancsaort nyitsz
4. Majd beirod ezeket:
"adb devices" (ezt parancsot nem latom az altalad csatolt kepen)
"adb sideload lineage***.zip" (eleg ha beirod h lineage, majd nyomsz egy TAB-ot, akkor magatol kiirja a megnevezést)
5. Ezutan mehet a GAPPS -
törölt tag
Így már tudud?
-
trance89
őstag
Másik dolog, android sdk platform tools leszedve? Adb/fastboot fájlok bemásolva a mappába amiből dolgozol?
-
trance89
őstag
válasz
#31542528 #144 üzenetére
Nem tudjuk mit/mikor pontosan így elég nehéz segíteni.
Factory reset megvolt los recovery alól?
Ír ilyet a wiki? Nem. Összevissza csinálsz mindent az a baj
egyébként pedig:adb
sideload lineagefájlnév.zip
Utána pedig reboot to recovery nem boot!
És utolsóként:
adb sideload gappsfájlnév.zip
-
törölt tag
Az ötös lapon vagyok. a zippet kéne beadni, de hibát ír.
-
törölt tag
válasz
trance89 #140 üzenetére
Megcsináltam. Újraindult a gép és megint a fastbootba ment. Megint megcsináltsm, megint odament. Hogy jön ki ebből a telefo-menüből. Ezt a képet raktam be először ide. Elég furcsa, hogy nem jön ki belőle. Nem újra kéne indítania a telefont? Immár a liniageos emblémájával?
Most azt választottam, hogy kikapcsolás. Hogyan tovább? -
törölt tag
Szerintem ez a 6-os pont lesz az. Pontosan mit ért alatta? -
törölt tag
Csak birizgál ez a módosítás.
Csak azt kérdezem, hogy TWRP kell hozzá, vagy nem?
(Oneplus5 és Windows 10 Home)
-
trance89
őstag
válasz
#31542528 #128 üzenetére
Kicsit félreértesz, nem lebeszélni akarlak. Ha valaki úgy fog neki egy firmware cserének hogy igazából azt sem tudja mit csinál csak copy/paste akkor nagy a valószínűsége hogy elakad és ekkor jönnek az igazán nagy gondok, tapasztalatból írom. És nem 1 részletes leírást készítettem már különböző fw cserékre stb itt a fórumon még mielőtt lemókusozol.
Mellesleg hozzáteszem, minden egyes márka esetén teljesen mások a parancsok és a lépések (sorrend is marhára nem mindegy), viszont sokszor még azonos márkán belül is eléggé különbözik a telepítés menete éppen ezért csakis kizárólag a hivatalos wiki szerint telepítünk LOS-t! Ha nem így teszel nagy a körsz*pás valószínűsége aztán jössz ide reklamálni és mennek a teljesen felesleges körök mert tudatlanul álltál neki. Első lépésként olvasd át a wiki leírást és legyél tisztában azzal hogy ami parancsokat kiadsz mire valók, mit csinálnak pontosan illetve miért szükségesek. Minden megtalálható a neten, csak kis utánaolvasgatást igényel. Ha erre az a valász jön hogy márpedig neked nincs ilyenre időd vagy türelmed határozottan ajánlom, NE kezdj bele! -
törölt tag
válasz
trance89 #127 üzenetére
Képtelen vagyok? Nem erről van szó. Olyan leírás kellene, ami nem programozó "szakembereknek" szól, hanem "amatőröknek". Ami lépésről-lépésre leírja, hogy mit kell csinálni. Szerinted nincs ilyen? Ha segíteni nem tudsz, lebeszélsz? Ha ilyen mókusokkal lennének tele a prohardver fórumai, már rég megbukott volna. Szerintem pont te vagy képtelen segíteni. Akkor meg mit keresel itt egyáltalán te őstag?
-
törölt tag
Szevasztok!
Van egy Oneplus5 telefonom, szeretnék rá tenni a Win10-es gépemről Lineage Os-t. eddig amit néztem leírásokat, nem kielégítőek egy olyan amatőrnek mint én. Azt írja "töltsük le", de azt már nem, hogy a Windows alá, vagy a telefonomra. Meg ilyenek. Egyáltalán kell valamit is letölteni az internetről telefonra? Nem írja, hogy USB 1, 2, vagy 3-as kell. Szóval tudtok egy jó leírást? Vagy tudtok segíteni?
-
G48
senior tag
Apollopro-n (Mi 10T Pro) Lineage van fent valakinek?
5G működik? [Phone info]
Telekom szerint 5G területen vagyok. -
mexel
veterán
Lineage 19-1 OS-t szeretnék feltenni egy Galaxy S6 edgere. Lehet hogy a KandH banki alaklmazás nem fog ftni rajta ahogy olvasom? Éppen az miatt szeretnék újabb rendszert mert a 7-es androidon már nem megy...
-
MPS001
csendes tag
Hello
hol találok infót arról hogy tudok felrakni régebbi telefonokra Lineage os-t
Ezek vannak a családtagoknak:
- LG G2 2013 (Lineage os 18.1 (Android 11), de hogy mennyire használható nincs infóm)
- LG G4 (2015)
- Xiaomi Note (4 (2017)
- Xiaomi Mi Pad 7.9 (2014)
- Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Wi-Fi (2016)Újonc vagyok minden infó érdekel ha van erre összefoglaló akár telefononként szívesem venném a segítséget
vagy ki az aki ezzel foglalkozik és elvihető hozzá ?
Van erről infó?Köszönöm !
-
mrnobody
tag
Valaki tudja hogyan lehet az OTP alkalmazását MicroG-s rom-on használni? Eddig soha nem indult el. Most a következő cikkemhez összerakott környezetben gond nélkül működik. Sőt, minden más is, még a Telekom alkalmazása is. Sejtésem van, remélem valaki pont azt fogja írni, ami a tippem.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
SunMount3r #113 üzenetére
Mondjuk akkor ezt nem ártott volna az elején közölni. Ott a Skype akkor vagy discord.
-
helixP
nagyúr
válasz
Mondjuk egy appot érdemes kipróbálni is 😉
Tökéletesen alkalmas személyes felhasználásra. A Google a COVID miatt kezdte el ilyen marketingbe csomagolni. -
ldave
félisten
válasz
Esetleg a Discord?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Apollyon #112 üzenetére
Teljesen félreérted és félre magyarázod. Egyszerű az oka: az egyik leendő résztvevőnek nincs mobiltelefonja, így nyilván (mobil)telefonszáma sem.
#111 helixP: Pedig a PalyStore-os oldalon a képek és a szöveges leírás és főleg ilyen "üzleti, meg munka meeting-es" app-nak akarja bemutatni. Gyak. a "casual" privát felhasználásról egy szó sem esik. Persze elhiszem, de akkor meg ez a furcsa. Az Android-os Topic-ban amúgy a Skype-ot ajánlották.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
SunMount3r #109 üzenetére
Mert nem akarod megadni a telefonszámodat egy chat alkalmazáshoz, ellenben windowst használsz... A privát szférád megszűnik a windows-zal, így hogy kiadod mondjuk a signalnak a telefonszámodat, már nem oszt/szoroz semmit. A signal meg elvileg megbízható, ha akarnának se tudnának információt kiadni a userekről. És ott van videohívás is, meg cross-platform is.
-
helixP
nagyúr
válasz
SunMount3r #109 üzenetére
Hát, pedig nem. (A csoportokat projekt területnek hívják, de ennyi)
Van sima cset része is. Családommal kb 10 éve használjuk, mindent tud, amit felsoroltál. -
mrnobody
tag
válasz
SunMount3r #106 üzenetére
Ilyen engem is érdekelne. Mivel még nem találtam, így lehet ki fogom próbálni a NextCloud-ot, mert ott van videochat. Bár, akkor kell egy szerver. Előbb utóbb meg kell lépnem, mert úgy is szükségem van egy OpenVPN szerverre otthon.
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Ha a windows fontos, minek neked egyáltalán privát üzenetküldő?
-
helixP
nagyúr
válasz
Google Chat?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
SunMount3r #104 üzenetére
Session, Antox, Briar a népszerűbbek.
A Briar-höz meg még internet sem kell... -
SunMount3r
nagyúr
Akkor én is kérdezek a fenti témában: van olyan üzenetváltó (chat, etc...) app, amihez nem kell telefonszámot megadni?
-
Syl
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest