Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tiszteletem!
Egy kis segítség kellene, mert elakadtam. Egy Oneplus 5T készülékre próbálnék Lineageost tenni. A fórum utolsó 10 oldalát áttolvastam. Nekem is az a bajom, mint itt többeknek. Az eszközkezelőben látom, hogy a letöltött op5-ös driver nem megfelelő. Adnátok egy linket jó driverhez?
-
Hawk02
aktív tag
Sziaztok!Segítséget szeretnék kérni.LineageOs 21-t telepítettem a telefonra.A telepíés leírásban nincs fetüntetve,hogy a vbmeta.img-t és a super empty.img fájlt mikor kell telepíteni.A letöltendő fájlok között ott vannak.
-
Sziasztok!
Privacy okokból nézegetek degoogle oldalakat, cikkeket.
Megtetszett a GrapheneOS de vennem kéne hozzá egy Google Pixel telefont.
Most a Redmi Note 10 Pro telefonomon PixelOS van, de úgy látom van rá LineageOS is.
Be lehet esetleg ezt is ugyanúgy privacyra állítani mint egy GrapheneOS-t? -
törölt tag
Van egy Doogee T20 Mini tablett-telefonom. Android 13 van rajta és már nem frissül. Néztem Lineage OS lapján, de nincs felsorolva. Tudtok valami megoldást rá?
-
rErEaT
senior tag
Sziasztok!
Másnak is van ilyen hibája?
https://www.reddit.com/r/LineageOS/comments/1arcih4/los21_recent_apps_menu_randomly_stops_working/Esetleg lehet orvosolni? Letörlöm az alap launchert akkor meghal vajon minden? Novát használnék, de folyamatosan lehal a recent apps gomb... elég idegesítő.
Erre nincs megoldás? LOS20on nem volt ilyen baj, most a 21el jött
-
trance89
őstag
válasz
#85128448 #389 üzenetére
Ha LOS a cél akkor ahhoz kell venni készüléket nem pedig fordítva. Túlságosan gyenge, lowend hw-en nem gyakori a LOS támogatás
"Viszont csak android 13."
Szóval neked az a fontos hogy a legújabb droid fusson rajta, vagyis egy bugtenger fos...
Inkább egy öregebb de sokkal stabilabb rendszer a fontos, évente jelenik meg új droid. Az adott verziók akkorra kezdik rendesen kiforrni magukat amikor már megjelenik a következő főverzió. És ez nem az én véleményem hanem puszta tény. A jelenlegi telómon (OP8T) A11 alapú rom fut, ami sokkal biztonságosabb mint akár a legtöbb mai csúcsmodellen, betonstabil mindenféle elcseszett újítás nélkül. -
Syl
nagyúr
válasz
#85128448 #387 üzenetére
Itt találod a támogatott készülékeket: https://wiki.lineageos.org/devices/
-
törölt tag
Telefon helyett egy Doogee T20mini tabletet használok. Sokkal olcsóbb mint egy kb azonos tudású telefon. Viszont csak android 13. Jó lenne rá egy lineageos 21. Találhatok ilyet?
-
ztsoft
őstag
Sziasztok!
Hogyan kell visszazárni a bootloadert Sony Xperia 10-en?
Előre is köszönöm.
-
trance89
őstag
Üdv
És miért a redditet olvasod a hivatalos los leírások helyett?
[link]
Redditen sok okoska osztja az észt ezért ha rájuk hallgatsz könnyen egy szopókörút veszi kezdetét
Los verzióugrás újabbra általában csak egy sima 2 parancsos adb sideload los recovery-ből, ugyanúgy mint itt is, adatvesztés nélkül -
rErEaT
senior tag
Sziasztok!
Miatoll eszközöm van, Los20ról váltanék Los21re, kell hozzá valóban a gyárit felrakni a Los20ra, majd utána mehet csak a 21? Nem elég neki a clean install a frissebb LOS recoveryből?
Több reddit posztban is mást olvastam, ezért kérdezek rá itt.
Valahol azt írják gyárit kell visszapattintani, valaki azt mondja még a Data-t se kell formázni, simán megy dirty flashel is stb -
Apollyon
Korrektor
Ügyfélszolgálaton nem olyanok fognak ülni, akik értenek is a biztonságtechnikához, vagy egyáltalán, az operációs rendszerekhez. Ha ez mégis így lenne, nem üfin dolgoznának...
Esetleg azt csinálnám, hogy valami üres, stock droidos telefonra beraknám a telekomos alkalmazást, és azon kezelném ezt a részét. Bár nem tudom, hogy authentikál, de ha pl. sms-sel, akkor gyakorlatilag mindegy. -
ztsoft
őstag
Nem is tudom, mit vártam.
A véleményeteket szeretném kérni biztonsági szempontból. Adott egy Sony Xperia 10-es (2019-es, 5 éves) telefon, ami 2020 november 1-jén (Android 10) kapott utoljára gyártói biztonsági frissítést. Most egy közösség által fejlesztett LineageOS 21-es (Android 14) fut a telefonon, megközelítőleg 2 hetente érkezik rá frissítés.
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik a biztonságosabb, a régi, már szinte elavult szoftvert futtató, vagy az új, minden biztonsági frissítést megkapó új szoftvert futtató telefon?
Íme a válasz.
Mi a készülékgyártó általi frissítést ajánljuk biztonsági szempontok alapján.
De azért még futok egy pár kört a témában.
-
ztsoft
őstag
válasz
grizlisandor #376 üzenetére
Ezzel nem vagyok előrébb, de azért köszi.
-
-
ztsoft
őstag
válasz
grizlisandor #374 üzenetére
Leírnád részletesen, hogy mit csináltál?
-
-
ztsoft
őstag
válasz
grizlisandor #370 üzenetére
Nem erre gondoltam. A kijátszásra gondoltam.
-
-
ztsoft
őstag
válasz
grizlisandor #368 üzenetére
Melyik volt jó Nálad?
-
-
ztsoft
őstag
Sziasztok!
Van rá lehetőség, hogy a Telekom alkalmazás működjön LineageOS 21 alatt? Az itt olvasott javaslatokat kipróbáltam, de nem váltak be.
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #365 üzenetére
Köszi mégegyszer a segítséget.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #363 üzenetére
Ne haragudj, de én befejeztem.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #360 üzenetére
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #358 üzenetére
Félreértettél. Én a lineageos felrakásához szükséges USB-drivert kérdeztem. Vagy a Qualcomm drivere ahhoz is jó?
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #356 üzenetére
Köszönöm! Este megcsinálom. Aztán megy föl a Qualcomm, meg ami még a lineageos felrakásához kell. Nade az mi?
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #354 üzenetére
A felrakott drivereket letörölni? Nah, olyat még nem csináltam. Hogy kell?
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #352 üzenetére
Újrarakom a windowst. Mert már ezerféle driver van fenn. Azért kéne tudni, hogy a lineage felrakáshoz mit rakjak fel USB drivert, ami ezer százalék, hogy jó. És mit az msm toolhoz? Gondolom a qulcomm drivert.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #350 üzenetére
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #347 üzenetére
Pillanat, megyek, megcsinálom.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #345 üzenetére
De ez qualcomm driver az msmtool-hoz, amit felraktam. És ez a lineageos-nél nem is kell. Oda Onelpus 7 USB driver kell. És azt is felraktam. Aztán nem is jelezte többet a sárga háromszöget. Kérdezek egyet, ha van fenn jó driver, akkor is ezt mutatja? Mert lehet akkor nekem "nem jó driver" van fönt, azért nem mutat semmit sem?
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #344 üzenetére
A Lineage OS leírás szerint Android12-őn kell maradnod. Tehát akkor ezt jól írtad. Akkor egyelőre hagyd az MSMTools-t! Driver probléma lesz. Ezt kell először megoldani!
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #342 üzenetére
Mondom, semmit. Mindent rendbenlévőnek mutat. Amikor rádugom a kábelt, egyet villen, de nem mutat olyat, amit a videókban látok.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #340 üzenetére
Minden rendben van. Nincs jelzés sehol.
Rakjak föl új w10-et?
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #337 üzenetére
Az eszközkezelő korábban sárga háromszöget mutatott az usb drivernél. Ezt megoldottam. Most nem mutat semmit. Már minden jó. fe ha így van, akkor miért nincs kapcsolat?
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #337 üzenetére
Azért próbálkozom az msm toolal, mert a bootloadert semmiképpen nem tudom kinyitni. Anélkül meg nem megy föl a lineage os.
-
balazs1022
őstag
válasz
#91735552 #336 üzenetére
E szerint nincs csatlakoztatva az eszköz. Ha igen akkor a COM3 mellé oda lenne irva h "connected". Még mindig valami driver hiba lehet.
Ha esetleg megjelenne a "connected" felirat, akkor lepj ki az MSMTOOL-bol es próbálkozz inkabb Unlock-kal, Platform tools-al.
Ha nem megy, akkor kellene az MSMTool, es probalkozni valami korabbi OS-ssel.Ui: Továbbá jó lenne látni h mit ir ki az a Windows eszközkezelője, mikor Fastboot modban dugod rá a telefont.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #334 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Este mostmár sikerülnie kell.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #332 üzenetére
Locked. Még azt mond meg, hogy online-kikapcsolt, vagy teljes kikapcsolt a kezdőállapot?
-
balazs1022
őstag
válasz
#91735552 #331 üzenetére
Szerintem is.
Kikapcsolod -> Aztán az osszes gombot egyszerre kell hosszan nyomni. Elvileg akkor betölti a bootloaderbe.Nekem MSMTol-nál csinált olyat, hogy rádugva atelefont újraindult. Akkor az vált be, hogy az kikapcsolt állapotban az összesgombot egyszerre nyomtam és utána dugtam rá az USB-e. A telefon képernyője fekete maradt, de a COM port kiírta h talált eszközt. Ezután rendesen lefutott telpeítés. (OnePlus 7t)
Amúgy ha betölt a bootloader a telefonon ,ott alul kírja, hogy "locked" vagy "unlocked".
Neked mit ír? -
törölt tag
válasz
balazs1022 #328 üzenetére
Semmit nem ír ki. Nem indul el.
-
törölt tag
Sajnos az msm tool sem működik. Tényleg befejeztem ezt!
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #325 üzenetére
Mindegy melyiket?
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #323 üzenetére
Ok, de melyiket? Három féle is van. Mivel az enyémnek a gyári telefonja képes felvenni a telefon-beszélgetéseket, gyaníthatóan nem eu a ROMja.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #321 üzenetére
Igen. A 30-as végű verzió van fönn. Nem engedi frissíteni. Pedig elvileg van egy 40-es végű is még.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #319 üzenetére
Értem. Köszönöm.
-
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #317 üzenetére
Hátlapi USB-port, piros gyári kábel, és igen, ezt látom. Itt valami más van. Már belefáradtam a kisérletezésbe. Ez a készülék másképp viselkedik mint a többi. Nem nyílik ki a bootloader ha fejreállok se.
-
törölt tag
Abbahagyom ezt a kisérletezést. Ideje tudomásul vennem, hogy az én készülékem másként viselkedik mint a többi.
Szevasztok!
-
törölt tag
válasz
trance89 #312 üzenetére
Azt oírja az egyikük:
"I also struggled with this issue but found another solution. Once my phone was plugged in (can't remember if it was system or fastboot) I went to Windows Update and browsed the optional updates. One of the optional updates was a driver for android recovery. Installed it and it worked."
Persze linket nem adott. Én meg sajnos nem találom ezt a windows update oldalt.
Tudnál segíteni?
-
ztsoft
őstag
Sziasztok!
Elakadtam egy Sony Xperia 10-es telefonnal. Addig megvagyok, hogy kinyitottam a bootloadert és a kernel felment, de már a copy.....zip-et nem tudom flashelni. A kék led megvan, fastboot felismeri a telefont, de különböző hibával elszáll.
-
törölt tag
Keresek egy valóban működö android USB drivert (oneplus 7) windows 10 alá. Please!
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest