Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
aggleány #304 üzenetére
Nagyon köszi a gyors választ, nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan érkezik, ezért aztán feltettem az általad ajánlott másik android programos fórumra is, de akkor ott már tárgytalan.
Értek mindent, nem is tudtam, hogy ekkora belső memóriával rendelkező androidos mobilok is léteznek... A widget témát pedig értem, és sajnálom. Persze, mint amott olvashatod, ki lehet tenni mindig újra és újra a Gyorsgombot, de egymás tetején fognak tanyázni, ami valószínűleg eszi is a memóriát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest