2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Android kezdőknek

Ha ez az első androidos telefonod, akkor ez a cikk neked szól.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Ha megismered az Android platform sajátosságait, akkor minden ilyen rendszert futtató készüléket simán fogsz tudni kezelni, mivel csak kisebb eltérések vannak a különböző készülékek között, maga a rendszer ugyanaz.

Az Android rendszert használó telefonok képességeit akkor tudod igazán kihasználni, ha van netelérésed a telefonon. Mindegy, hogy Wi-Fi, vagy mobilnet, de a folyamatos szinkronizáláshoz kényelmesebb a mobilos internetkapcsolat.

Ha ilyen készüléked van, akkor már a bekapcsolás előtt helyezd be a helyére a memóriakártyát, ha nem volt benne eredetileg. Érdemes olyan memóriakártyát választani, ami hosszabb távon is kiszolgálja az igényeidet, mert a készülék minden telepített program apróságait ide fogja menteni egy saját maga által létrehozott mappába. Persze később is nagyobbra cserélheted a kártyát, ilyenkor mindent át kell menteni az eredetiről az új memóriakártyára.

Jelen leírás egy Samsung Galaxy S segítségével készült.

Az androidos készülékek menüje között lehetnek apróbb különbségek, de a lényeg mindenhol ugyanaz. Ha a Te készülékeden nincs olyen menüpont, amit a leírásban látsz, akkor logikai alapon keresd meg, hogy azt nálad vajon hova tették, vagy minek nevezték el. Valahol meglesz, ez majdnem biztos.

Olvasd el a használati utasítást! Nem véletlenül adják, egészen hasznos dolgokat megtudhatsz belőle. Ha mindenki elolvasná a telefonjához kapott (vagy netről letöltött) használati utasítást, akkor az ügyfélszolgálatosoknak csak napi négy óra lenne a munkaidejük.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.