Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spiritex

veterán

válasz aggleány #308 üzenetére

Köszönöm a gyors választ!
    Megnyugtattál, huhhh :K
    Jelenleg éppen a Hasznos programok I-et olvasom, nagy élvezettel, tényleg szépen írsz, jól fogalmazol, és fontos dolgokat! :R Már találtam is magamnak sok haaaasznos progit! De 1-2 ajánlásom nekem is lenne, majd amott megemlítem.

• spiritex

veterán

válasz aggleány #306 üzenetére

Szia!
    Lenne 2 kérdésem ;)
    A barátnőm galaxy gio-ja még viszonylag új, folyamatban van az okosítása. Két dolgot vettem észre, ami eltér az én 551-esemtől és nem tudom az okát. Talán voltak tapasztalataid ezekkel a készülékekkel, és tudod a választ:

Az első az lenne, hogy miután pár dolog felment a telóra, megnéztem a memória használatot, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy közülük 3 az sd kártyára került (Adobe Reader, Opera Mobile és Android Assistant). Tőlem nem kérdezett semmit hova telepítsen, de valahogy ott kötöttek ki. Igaz, nem 2.2-es az opija, hanem 2.2.1-es. Emiatt történhetett ez meg, vagy miért?

A második kérdésem pedig az, hogy hova tűnt a gio-ban az A-GPS?? Mindenhol azt lehet olvasni, hogy van benne, és tud élni evvel a gyorsítási módszerrel, akár az én 551-em, de amikor bemegyek a Beállítások/Hely és biztonság menübe, ott csak a GPS használata menüpont figyel már, és alatta nincs ott az Assisted GPS használata lehetőség, amit ki lehetne pipálni. Ez miért van? Lehet, hogy mégsem képes az A-GPS használatára? Az nem lenne jó, főleg, hogy minden teszt szerint benne van..

Előre is köszi!

• spiritex

veterán

válasz aggleány #304 üzenetére

Nagyon köszi a gyors választ, nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan érkezik, ezért aztán feltettem az általad ajánlott másik android programos fórumra is, de akkor ott már tárgytalan.
    Értek mindent, nem is tudtam, hogy ekkora belső memóriával rendelkező androidos mobilok is léteznek... A widget témát pedig értem, és sajnálom. Persze, mint amott olvashatod, ki lehet tenni mindig újra és újra a Gyorsgombot, de egymás tetején fognak tanyázni, ami valószínűleg eszi is a memóriát.

• spiritex

veterán

Szia!
    Nagyon "cool" az írás, gratulálok hozzá, tényleg hiánypótló, mert a telefonhoz kapott ici-pici füzetke nagyon gyéren látja el információval a kezdő, de annál lelkesebb tulajdonost. Én egy galaxy 551-es boldog tulajdonosa vagyok, a barátnőm pedig egy galaxy gio-é. Mindketten nagyon imádjuk a telefonjainkat, de lenne 1-2 kérdésem.
    - Hogy lehet az, hogy az egyik csatolt képeden azt írja, hogy 1,66 GB helyed van a Telefonon?
    Azért lényeges ez, mert mindkettőnknek betelt a gyári, szerintem nagyon kevés 160 MB-nyi (!!!) memóriánk, és amikor átpakolunk programokat az SD kártyára, sajnos újraindítás után úgy eltűnnek az indító widgetek a Home képernyőről, hogy még az Alkalmazások képernyőin sem találom többé őket! Pl. az Opera Mini-ről és az Angry Birds-ről van szó, amelyeket elvileg át lehet pakolni SD-re. Ilyenkor csak az segít, ha a Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelése között megkeresem őket, és visszapakolom őket a telefon memóriájába.
    - Van-e valami módja annak, hogy egy SD-re átpakolt "eltűnt" alkalmazást valahogy elindítson az ember?
    Ezért lenne jó az az 1,66 GB, amit a képeden láttam...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés