- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
Akkor egy kis kiegészítés/észrevétel.
Kicsit nézelődtem, mert a spica-s időkből rémlett valami opció a png formátumal kapcsolatban(samdroid fórum).
Szóval, png8 kell az lg-nek is. GIMP-ben Fájl->Save for Web.
Viszont ezzel macerás lenne párszáz képet egyenként elmenteni.
Sokkal egyszerűbb, ha terminálban a következő paranccsal az egész mappa tartalmát konvertáljuk png8-ra.convert /home/tutu/Letöltések/android/bootani/lg/bootanimation/part0/*.png -type Palette /home/tutu/Letöltések/android/bootani/lg/bootanimation/part0/png8/*.png
A -type Palette kapcsoló a lényeg (természetesen az elérési útvonal mindenkinél más lesz).
Így már működik a bootanimációm, pedig nem kicsi( ~50MB ).
-
Tutu7030
veterán
"Ahhoz h biztosra menjünk megtudjuk nézni a BootAnimationPreview.1.5 nevű programmal. Ha ez a progi lejátssza, akkor a telefonunk is lefogja játszani."
A program lejátsza, de a telefon nem.
Lehet, hogy a méret a gond?(22MB) -
5150head
senior tag
Örülök ha tetszik mindenkinek. Természetesen vannak más alternatívák is ehhez a művelethez, ahogy azt a cikkben is írtam. Én így készítettem el, de biztosan egy csomó másféleképpen is lehet. Írjatok bátran kommenteket h kinek hogy sikerült, ki mivel készítette el a sajátját, meg persze jöhetnek a videók is a kész animációkról.
-
kovgab
tag
fájn, ki is próbálom, az első 13 másodperc
-
Tonchi
aktív tag
Jó lett, már ismertem. Egy pontosítás:
Kattintsunk a konvertál gombra. Ez azért kell, mert a képek nevének mindig kell tartalmaznia legalább 5 db számjegyet.
Nem szükséges 5 számjegyet tartalmaznia, megeszi a 4-et, 3-at is, de célszerű (bár én csak 4 számjegyet szoktam használni)Mégegy: RootExplorer fizetős, ezt nem mindenki teheti meg, de az ES File Explorer tökéltesen helyettesíti az említett fájlkezelőt, ugyanis permission átállításra ezesetben nincs szükség
-
olbaidhun
őstag
Köszi a cikket!
-
mar_tin
tag
Mondjuk AVI forrásnál például a VirtualDubMod is elég az összes művelethez, (bár AviSynth használatával akár bármilyen formátumból is megoldható vele
). Át lehet méretezni, majd PNG képkockánként kimenteni. (A gifes átalakítást azért célszerű kihagyni, mert az 256 színűre lekonvertálja a képeket.)
Amúgy jó leírás.
-
Tutu7030
veterán
Én spican anno még úgx csináltam(ha jól emlékszem), hogy a gif-re alakítást kihagytam.
Avidemux programmal kimentettem az adott videóból a képkockákat(ha szükséges volt, akkor nyomtam neki egy csoportos átméretezést), txt fájl megszerkeszt, tömörítés, bemásolás.
De a leírásod jó, lehet, hogy ki is próbálom az lg-re is. -
Typhoon47
senior tag
Már ismertem, de nagyon jól leírtad a műveletet! Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s