Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Ez az adb-s dolog nekem nem jött be. Próbáltam pluginnal is meg parancssorból is, először 630kB, igen kilobájt, majd más beállításokkal 3,7 és 32MB-os fájlokat készített. Amikor a 32MB-ost csinálta, akkor a tab többször kiírta, hogy a gtalk leállt és képernyőjén ahol az éppen mentés alatt lévő program látszik, ott a googletalknál kimerevedett. Ahol pedig a programokat egyesével ki lehet választani ott, ha mindent kijelölök hibát jelez, a folyamat nem hajtható végre, vagy valami ilyesmi.
Azért jól elszórakoztam vele, tanultam is belőle, szóval azért hasznos volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi