Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Lehet igazad van, a gtalkot ezen leírás alapján tettem rá. A tabot nem forgattam, fix helyen volt.
-
KamuMazsola
őstag
Nem hiszem, hogy kimaradt volna, mert minden a leírásnak megfelelően működik, a teljes biztonsági mentés üzenet is bejön, az adatok biztonsági mentésére klikkelve el is indul, csak nem csinál rendes mentést.
Amúgy azért keltette fel az érdeklődésemet, mert a v2-es romot kellene felraknom, meg tárhelycserét is kellene csinálnom, mert a gyerekek telerakták mindenféle androidos játékkal és jó lett volna egyszerűen átköltöztetni mindent, de sebaj megoldom.
-
KamuMazsola
őstag
Igazándiból ez egy navigációs készülék 4.0.3-as androiddal, ez még nem a v2. Tudom, hogy leváltotta a hangouts, de nem mindíg jobb az ami új!
-
KamuMazsola
őstag
Ez az adb-s dolog nekem nem jött be. Próbáltam pluginnal is meg parancssorból is, először 630kB, igen kilobájt, majd más beállításokkal 3,7 és 32MB-os fájlokat készített. Amikor a 32MB-ost csinálta, akkor a tab többször kiírta, hogy a gtalk leállt és képernyőjén ahol az éppen mentés alatt lévő program látszik, ott a googletalknál kimerevedett. Ahol pedig a programokat egyesével ki lehet választani ott, ha mindent kijelölök hibát jelez, a folyamat nem hajtható végre, vagy valami ilyesmi.
Azért jól elszórakoztam vele, tanultam is belőle, szóval azért hasznos volt! -
KamuMazsola
őstag
Nekem ott csak a Hálózat (hálózatnév) alatta meg most két gép az egyik ez a másik egy laptop és az alatt a frissítés ikon. Adb nincs.
A plugin telepítésnél először nem tudta létrehozni a mappát, majd rendszergazdai jogot kért, ráklikkeltem. Így nem jó? Hogyan tudom ellenőrizni, hogy jó-e a plugin? -
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
Nekem volt a gépemen telepítve TC, letöltöttem hozzá a plugint, de nem ismeri fel az usb-re csatlakoztatott tabletet.(USB hibakeresés bekapcsolva.) Az adb packot nem telepítettem, az kell hozzá, ha igen hova másoljam azt a három fájlt ami ezen a linken van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest