Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter789

senior tag

válasz woker #31 üzenetére

max ha valami SiS-es vagy VIA-s lapban ülő P2-vel mérték össze, akkor tudott sztem gyorsabb lenni, de Intel-t Intel-be, szóval az alternatív izékről ne beszéljünk... :) ( na jó, azóta változott némileg a felhozatal, de akkoriban nem volt érdemes mást nézni )

szerintem se nagyon szabadna gondnak lennie a videó lejátszásnál, max ha valami kókány kodekpakkos rettenettel próbálkozik az ember, akkor lehet gond. én is filmeztem sokat a K6-2 500-as gépemmel...

a régi szép idők, amikor tunerről felvéve még az egeret se nagyon mertem megmozdítani, mert úgy is örültem ha bírta képdobálás nélkül a normális minőséget valami alig tömörített intel indeo-ba felvéve... utána fél nap volt az áttömörítés, ha tisztességes eredményt akartam. most meg játszani is lehet a realtime rögzítés mellett gond nélkül... :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában:                                                                          http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora

Új hozzászólás Aktív témák