Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

Nahh végre gép elé kerültem, s tudok válaszolgatni :)
    Előszőször is köszönöm szépen a kedves szavakat mindenkinek :R
    gyulus08! Látod, én is hiányolom, ezt a funkciót, mármint hoyg amostani lapok POST-kor nem írják ki a főbb paramétereket :(
    Abu85! Annak ellenére, hogy nagyon ritkán használom ezt a lapot, akkor is csak rövidebb ideig, én is nagyon szeretem ezt a deszkát, és nem szívesen vállnék meg tőle :)
    Zoz! a 2GB-os 8-9rongy a 4-es meg 15k, szal piszok drága cserébe lasú, sztem felejtsd el :U amúgy ha rákeresel hogy IDE flash drive, találsz pár találatot a googleban ;)
    D.Orion! Bennem csalódtál? Bakker mit kellett volna még tennem 3V-al megpróbálni? :DDD :R
    ffodi! Biza jó hűtés, s mivel a S370-re is felmegy néha p3-ra is rárakom, egy kisebb órajelűt simán szobahőmérsékleten tart lényegében :DDD
    BiP! Uhh köszi hogy jelezet, mindjárt javítom :R
    Jahh és köszi hogy megemlítetted, de ismerem a grafitos módszereket, csak ezt a még akkor is ha antituning, nagybecsben tartott procimat nem akartam megmókolni :B
    lezso6! Nagyon felületes volt ez a bemutatás, több oldalt is lehetett volna róla írni, csak a lényeget emeltem ki :)
    Tamoo! Az enyém si dobozos full tartozékos :DDD :C
    mmdms! Hát jahh.. relatív gyilkos a 2V.. én már nyírtam ki így Barton procit, sőt akkor cask 1,95V-ot adtam neki... ment kb fél percig, majd kikapcs.. bekapcs után FF volt a POST kijelzőn, s töbebt nem adott képet :B :B
    frescho! Ez a procc még kőkeményen mozsár szűz :DDD
    ^Clown! HA ma lesz időm, akkor pont egy olyan procit akartam meghajtani, ha már így elő van ez a jó kis Epox lap :)

Új hozzászólás Aktív témák