Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Nahh végre gép elé kerültem, s tudok válaszolgatni
Előszőször is köszönöm szépen a kedves szavakat mindenkinek
gyulus08! Látod, én is hiányolom, ezt a funkciót, mármint hoyg amostani lapok POST-kor nem írják ki a főbb paramétereket
Abu85! Annak ellenére, hogy nagyon ritkán használom ezt a lapot, akkor is csak rövidebb ideig, én is nagyon szeretem ezt a deszkát, és nem szívesen vállnék meg tőle
Zoz! a 2GB-os 8-9rongy a 4-es meg 15k, szal piszok drága cserébe lasú, sztem felejtsd elamúgy ha rákeresel hogy IDE flash drive, találsz pár találatot a googleban
D.Orion! Bennem csalódtál? Bakker mit kellett volna még tennem 3V-al megpróbálni?
ffodi! Biza jó hűtés, s mivel a S370-re is felmegy néha p3-ra is rárakom, egy kisebb órajelűt simán szobahőmérsékleten tart lényegében
BiP! Uhh köszi hogy jelezet, mindjárt javítom
Jahh és köszi hogy megemlítetted, de ismerem a grafitos módszereket, csak ezt a még akkor is ha antituning, nagybecsben tartott procimat nem akartam megmókolni
lezso6! Nagyon felületes volt ez a bemutatás, több oldalt is lehetett volna róla írni, csak a lényeget emeltem ki
Tamoo! Az enyém si dobozos full tartozékos
mmdms! Hát jahh.. relatív gyilkos a 2V.. én már nyírtam ki így Barton procit, sőt akkor cask 1,95V-ot adtam neki... ment kb fél percig, majd kikapcs.. bekapcs után FF volt a POST kijelzőn, s töbebt nem adott képet
frescho! Ez a procc még kőkeményen mozsár szűz
^Clown! HA ma lesz időm, akkor pont egy olyan procit akartam meghajtani, ha már így elő van ez a jó kis Epox lap
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest