- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Mindenki a saját szája íze szerint épít gépet.
Én 2017-ben "netezős-dolgozós" feladatra szerverből kiszuperált 2 proci-12 mag Opteron 2435 procis / MSI MS-9661 Speedster 2 lapos / 32GB DDR2 memóriás félkonfigot vettem, egyrészt mert ez volt ár/érték arányban MESSZE a piacon legolcsóbb gép. Értsd: csak a legeslegolcsóbb 16GB DDR3 memória kit akkor a selejtezett szervergép másfélszeresébe került volna.
És leszámítva a lassú indulást, úgy megy mint egy álom, nagyon halk, szükség esetén retro kompatibilis(azaz nem kell gondolkodni hogy felmegy-e még a Win7, mert XP-is felmegy rá akár floppyról bootolva
a Win10 mellé), és mégsincs az a túlméretezett Office doksi, vagy 60 lapnyi reklámmal telerakott weblap ami meg tudná röccenteni.
Játékra viszont az alacsony órajelű Phenom II magok miatt pocsék, még ha a piacosok gémernek is hazudják időnként a Socket F Opteron gépeket.Ezért passzív GT730 került mellé, az Youtube-ra, és DVD-re még pont jó.
Kansas: A fele shader az újabb játékokban lehet jobban is teljesít mint a Terascale 2-3 VLIW cuccai, de a kevés ROP/TMU-t nem lehet megkerülni, az csúnyán korlátoz.
snecy20: Sok fület használóknak már ez 2013-ban igaz volt.
Akkor tavasszal esett hogy szokásos memória méret fétisem, és a még meg nem emelkedett memória árak miatt 16GB DDR3 került az új gépbe, és a Chrome ~100 lapnál(akkor főleg PH!, blokkoló nélkül persze) ezt úgy hálálta meg, hogy másnapra(altatni szoktam a gépet) a Windows 7 elfogyott memóriára panaszkodott.. Tette ezt 2013 elején!
-
Egyrészt nem nagyszülő, csak szülő.
Amúgy körbejártam a témát, sőt képben vagyok a gépek terén. Gondolkodtunk használt, brand irodai PC-n is, de ha mindent hozzávettünk (alap, régebbi i3-as gép + ram bővítés + ssd + esetleg gari bővítés) akkor már majdnem az új PC áránál voltunk, 1 évvel kevesebb garival.
Ez pedig így egy modern platform, sok garival, könnyű bővíthetőséggel.Ugyebár gari mindenképp kellett, anélkül semmi értelme a bővítésnek, mert ugyanott vagyunk, csak nem egy 15, hanem egy 10 éves gépünk lenne.
Tudom hogy lehetett volna olcsóbban, hisz használtan minden olcsóbb, de egyesével nem akartam gari nélküli cuccokra vadászni. 2-3. Gen lassacskán átcsúsznak a 10 éves korba. Ott már bármi bármikor tönkremehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Új gép került a családba, melynek lelke egy Athlon 200GE, de vajon mit tud régebbi játékok alatt?
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest