- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
A ventim legtöbbször áll, és passzívan megy a CPU, de néha felmegy 400-as fordulatig is akár, az egyik leghalkabb tápot használom, amit a piacon lehet kapni, és a vgá-t is próbálom kordában tartani, de minden decibel zaj hallható és számít.
A füldugós ajánlat előtt az elektromos zajt tárgyaltuk, mert jelenleg sajnos az a legerősebb zajforrás, rossz frekvencián szól, és igen zavaró tényező, ráadásul nem is tudsz vele mit kezdeni.
-
Atom Anti
csendes tag
Ha csak filmezésre kell, hogy ne menjen a géped ezért, és "wifis TV"-d van, gondolom ez alatt a smart tv-t értetted ami LANon vagy WIFIn el tud érni megosztott tartalmat és lejátssza, akkor egy értelmes NAS nem elvetendő mert akkor a torrentezés miatt se kell hogy menjen a gép... de ennek az ára is több mint egy kábelé. Viszont smart tv-hez elég ha pendrive-ot vagy egy külsős winyót hozzádugsz, és a filmet onnan is lenyomja, de ami nekem van az még a mobiletóról is átveszi a filmet wifin... és gondolom akinek van WIFIs TVje annak van egy pendrive-ja vagy egy zöldrobotos vagy almás mobilja is...
és akkor nem kell kábelre se költeni
-
kasza blanka
aktív tag
nincs olyan, hogy halk
hiába halkítod, utána a kisebb zaj fog zavarni...
régen se volt hangos a gépem, de kiiktattam 1 nagy ventit. aztán 1 kicsit, aztán 1 tápventit.
ma már ricsajnak hallom, ha ezeket visszakötöm, és a 2 venti pont annyira zavar, mint anno az 5.egy venti nélküli gép kéne már
-
stratova
veterán
Llano "kici-occó" verzió:
A4-3300 15e
A75M-HVS 16e
USB wlan stick vagy PCI-e kártya 2,5e
Gskill/Kingston HyperX 2x4 GB PC-12800 11-12e
GIGABYTE MIB T5140 16e (65W táppal, Llano alulfeszelve 3 magos verzióban - A6-3500 - is elmegy vele, de van pár más - ilyen árban nyilván nem túl neves - ház 150-300W-os táppal)
60-62eHa valaki nagyon akar a RAM-ból még faraghat pár ezret (és pl. A6-3500-at vesz), Brazos-szal pedig ez alá lehet menni.
-
Mercutio_
félisten
Veszel egy médiaplayert, ami kezeli az usb-s DVD/BD lejátszókat és egy külső lejátszót együtt 25-30k-ból megvan.
Oliverda: Beza, 1/2 éve én is eladtam az AM2-es lapot, X4 640-as procit, 2x2GB DDR2 RAM-ot, Radeon 5750-et mert már nem játszom, csak ritkán, és vettem FM1 lapot A6-3650-et, 2x4GB DDR3-1600-at és a VGA árának nagyrésze megmaradt
cserébe minden cuccom garis és teljesítményben is jobb, + kevesebbet eszik a rendszer.
3650 alulfeszelhető szépen K10STAT-tal ilyen értékeket állítottam "ránézésre", akinek van türelme kitesztelni biztos tudna még jobban alulfeszelni.
-
kasza blanka
aktív tag
de nem is vagy beszerzési igazgató/termékfejlesztési mérnök-közgazdász
ez nem úgy működik, mint amikor valaki otthonra vagy a saját vállalkozásába vesz valamit.
a PC iparban a munkaállomások az elsők.ezen a szinten nem csak az árak a mások, de nem is azt a processzort veszed meg, mint amit gipszjóska a kiskerben, még ha fizikailag a két proci egyforma is
de a mögöttes szolgáltatások, garanciák miatt az egy teljesen másik termék. teljesen más fejjel kell gondolkodni.
"99.9% microprocessors for workstations in Q3 2010 were supplied by Intel Corp."
ennyiszted alternatíva lesz ez mondjuk egy rendszerintegrátor ajánlatában egy intel+diszkrét alsó/középkategóriás vga kombó helyett?
gondold el: 1 termékre kell a rendelkezésre állást, a szervízt, a garanciát szavatolnia. 2 helyett 1 hibalehetőség, 2 partner (intel + vga szállító) helyett 1 stb stb...
-
kasza blanka
aktív tag
"ugye ha nem akarsz vga-t venni, minek ilyen erős proci?"
hogy függ össze a kettő? kb 80 éve meghaladta a marketing ezt a szemléletmódot, hogy majd mi megmondjuk, mi kell a vevőnek/felhasználónak
utoljára henry ford mondta, hogy nálunk akármilyen színű verdát vehet, feltéve, hogy feketét rendel.nálunk a radeon 4200-esek mellé phenom2 x3 és x4 van. eladom és veszek egy tuti nem kétmagosítható sempron 140et, mert minek ilyen erős proci
a számítástechnika piacán a játékosok csak egy szegmens. adott egy iroda, ahol számításigényes programok futnak, de a grafikai teljesítmény igényét kielégíti ez is. az minek vegyen külön-külön? rengeteg érv szól emelett. elég csak annyi, hogy nem kell külön beszerzés, kevesebb hibalehetőség, karbantartás stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest