- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
stratova #248 üzenetére
Nekem - lehetőleg normál - DVD-RW és valami rendszervinyó kellene, hogy beleférjen úgy, hogy nyáron se fő meg, + USB-n egy külső vinyó és wi-fi valamint 2.4GHz-s és/vagy IR-vevő menne még rá.
Lehet, hogy az A4-3300 jobb választás lenne, mert alapból is kevesebbet eszik, még ha gyengébb is proci és VGA tekintetében is
atti_2010: Az a gond, hogy ha HTPC, akkor logikus, hogy bárki hozzáfér a családból, és 2 egyetemistával a családban nem hiszem, hogy megállnának a fullHD youtube videóknál
-
Mercutio_
félisten
válasz
stratova #211 üzenetére
Az A75M-HVS-hez képest a még olcsóbb A55M-HVS-nek van valami hátulütője? (USB3 és s-ata3-on hiányán kívül persze
)
A6-3500 (és a A4-3300) K10STAT-tal lett alulfeszelve? Pontosan milyen konfigot bír el a gyga 65W-os tápja és milyen használat mellett?
Tartok tőle, hogy egy APU-izzasztó játék esetén elszállna a táp alulfesz ide vagy oda -
TGWH
őstag
válasz
stratova #211 üzenetére
Na igen, szerinted én mire írtam, hogy 60 körül?
ha négyezer forintért veszek bele ramot, még úgy sem olcsó...
Hatvanat azért nem fogok ilyenekre költeni, csak azért, hogy ne menjen a pc ha nem kell... akkor már veszek 5 ezer forintért egy kábelt, és rákötöm a tv-re a pc-t...
Csak ahhoz valami halk gép kell, igaz, ez mostanság már nem baj, mindegyik alapjáraton szinte hallhatatlan XD
24"-os monitoron meg nem szeretnék filmet nézni, bár a végén az lesz...
Vagy az lesz, hogy pakolom a monitort és egy kis asztalt ha filmet szeretnék néznide legegyszerűbb az lenne, ha milliomos lennék...
-
Chaser
legenda
válasz
stratova #169 üzenetére
5770 mellett volt nekem G530, de én csak 1280x1024-ben játszok, oda már határeset azért a kis professzor. De egy gyengébb ddr5-ös vga mellé kitűnő választás, én ezért is nem vettem apu-t, g530 olcsón, meg mellé egy 5570 ddr5 és lőn boldogság. Játéktól függően biztos van néha cpu limit aki sokat játszik, amikkel én játszok ott nem igazán
Aztán ha majd filléres esz az i3 mehet az a helyére, a g530 ára akkor se fog sokat esni.
-
tetrix
tag
válasz
stratova #146 üzenetére
Chinebenc 11.5 is van már legalább másfél éves, render alkalmazásokból azért vannak frissebbek is.. az IGP-re kiélezett teszteket én is meglesném;
Minap egy A3500-ös Llanoval szerelt gépet pattintottam össze, néhai Sony Vegas használathoz -pont amiatt mert valamivel jobban használja ki a programot mint más proci,-ebben az ársávban. Elég szoros volt a keret, és a felhasználás sem követelt volna nagyobb számítási kapacitást. Pont azoknak jó akik nem tudnak költeni sokat komplett új gépre... , emellett egy használható, és időtálló platformot szeretnének. -
clippy
tag
okok ezt mind elismerem.. de akkor nem kell olyan teszt ahol az "almát a körtével" hasonlítjuk össze.. ezért számomra zavaros ez a teszt.. tejesen más technológiát hasonlítanak össze olyan progikkal amik az új "technológiát" nem is támogaják...
ezzel az erővel hasonlítsunk össze egy sztereó és egy 5.1-es rendszert.. tök más az egész...főleg akkor ha a "filmek" 98%-a csak a sztereó minőségben van és a többi 5.1-ben..sztereón az új rendszer 1-1 oldala szinte nem is hallható annyira halk a többi meg üvölt.. ergo azt mondod szar a hangminőség...holott csak nincs olyan rendszered és programod ami támogatná...valóban.. alma, körte..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest