Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nem a biztonsággal van baj, hanem az hogy a júzer kezéből a kontroll kivételét elnevezték biztonságnak, ezt pedig sokan benyalták. ahogy itt is láthattuk.
egészen félelmetes látni hogy ehhez vannak emberek akik tapsolnak. nem arról van szó hogy nem érteném hogy ez céges környezetben miért lehet kívánatos, hanem arról hogy lassan eljutunk oda hogy a piacon konkrétan nincsen alternatíva.nem működik az az érv hogy vegyél olyat ami ezt engedi, mert gyakorlatilag lehetetlen.
vagy azért mert a termékkategóriában konkrétan nem létezik ilyen (lásd LTE modemek, amire van is normálisan auditálható, a szabványokkal teljesen kompatibilis firmware, annak is igyekeznek tiltani a használatát) vagy ha létezik is, gyakorlatilag az egyszeri felhasználónak megfizethetetlen (pl a RaptorCS desktop hardverei, amik nagyon jó hogy vannak, és abszolút értem is hogy miért kerülnek ennyibe, de max nyugat-európai vagy skandináv pénztárcából lehet előhúzni az összeget ha személyes használatra akarod és nem befektetésként)a konzumer piacot elöntötte teljesen ez a mocsok, ami a leginkább aggasztó az az hogy mennyire sikerült ezt a júzerek kevésbé tudatos többségének fejében olyan szinten normalizálni, hogy egyrészt végig se gondolják, ha előkerül, másrészt amit itt is láttunk, ha valaki egyáltalán fel meri vetni hogy ez nem lesz így oké, az hülye.
egyenes út ez egy vadkapitalista cyber-disztópiához. én értem hogy erre van igény, de engem ha lehet hagyjanak ki belőle. ha nem lehet, akkor is hagyjanak ki belőle, nem fogok kussban belenyugodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 2020
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest