- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
Allergiás voltam évekig. Egy időben elmúlt, aztán visszajött. Akkor kezeltek kétszer hipnoterápiával. Pontosabban integratív hipnoterápiával, és sokat enyhült. Még azért nem tűnt el végleg, mert nem dolgoztunk rajta tovább.
Mellesleg, ez a szakmám.
Ismerem a problémát kívül belül, saját bőrön, és másén is. Nem a világba beszélek.
Az allergia pszichoszomatikus volta alapvető orvosi tény. Az okok pszichések. A tünetei kezelés meg nem ér semmit, csak enyhíti a szenvedést...
A tejallergiád, illetve az ismerősöd kenyérérzékenysége valószínűleg vércsoportos kérdés. Mivel a vércsoport immunválaszokat is meghatároz, így ide is visszavezethető. Meg egy csomó másra...
Nem muszáj hinned nekem, sem a tapasztalataimnak... (Nem orvos vagyok, hanem int. hipnoterapeuta, aki allergiát is kezel.)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Aaapaaa keddőőődiiik ! Igen sajnos megint kezdődik . Itt van végre a jó idő , mehetünk...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Egyedi ékszerdobozka
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest