Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
Allergiás voltam évekig. Egy időben elmúlt, aztán visszajött. Akkor kezeltek kétszer hipnoterápiával. Pontosabban integratív hipnoterápiával, és sokat enyhült. Még azért nem tűnt el végleg, mert nem dolgoztunk rajta tovább.
Mellesleg, ez a szakmám.
Ismerem a problémát kívül belül, saját bőrön, és másén is. Nem a világba beszélek.
Az allergia pszichoszomatikus volta alapvető orvosi tény. Az okok pszichések. A tünetei kezelés meg nem ér semmit, csak enyhíti a szenvedést...
A tejallergiád, illetve az ismerősöd kenyérérzékenysége valószínűleg vércsoportos kérdés. Mivel a vércsoport immunválaszokat is meghatároz, így ide is visszavezethető. Meg egy csomó másra...
Nem muszáj hinned nekem, sem a tapasztalataimnak... (Nem orvos vagyok, hanem int. hipnoterapeuta, aki allergiát is kezel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest