Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton
tag
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Az okok pszichések. Azok persze egy mondjuk 1 honapos gyereknel... Na hanyagoljuk a hulyeseget most mar tenyleg, meg a bolcs gondolatokat. Ugyanis psziches baromsagot eleg nehez mondjuk egy 1 honapos gyereknel mondjuk eloidezni... Reszemrol ezzel le is zarom, mert ezzel ujra belemerulnek a hude nagyon meg lehet gyogyitani/hude nagyon lehet kezelni baromsagba, amivel altattak evekig a vegen meg majdnem rosszabbul voltam mint mikor elkezdtem. Hipnoterapapia is volt az en eletembe is koszi eleg volt... Eredmeny nulla... Az alapveto orvosi tenyekbol is kisse eleg... Migrenemre azt mondtak majd elmulik magatol, mert kinovom aha lehet mondjuk 90eves koromban tenyleg sikerulne, de addig meg kuzdjon aki elvezi, h fel elete fejfajassal megy el, de olyan szintuvel, mikor alig bir barmi masra figyelni... Miota megkaptam a bogyot ami allergiara valo, erdekes modon a migrenem is jelentosen ritkabban ut ki..
Kezeltek persze kezeltek mindent, meg lehuzzatok az embert... Annyi penzt kaptatok tolem is amivel mas fel eleteben eleldegel, de persze a szenvedesem eppen ugy megmaradt... Pedig ha nalam jobban bizott valaki akar milyen megnevezesu gyogyitoban az mar a fanatizmuson is tul volt... Na mind1, reszemrol lezartam... Mert semmi ertelme... A psziches dolog meg azert ne legyen 1 honapos gyereknel... De mind1..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest