Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton
tag
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Az okok pszichések. Azok persze egy mondjuk 1 honapos gyereknel... Na hanyagoljuk a hulyeseget most mar tenyleg, meg a bolcs gondolatokat. Ugyanis psziches baromsagot eleg nehez mondjuk egy 1 honapos gyereknel mondjuk eloidezni... Reszemrol ezzel le is zarom, mert ezzel ujra belemerulnek a hude nagyon meg lehet gyogyitani/hude nagyon lehet kezelni baromsagba, amivel altattak evekig a vegen meg majdnem rosszabbul voltam mint mikor elkezdtem. Hipnoterapapia is volt az en eletembe is koszi eleg volt... Eredmeny nulla... Az alapveto orvosi tenyekbol is kisse eleg... Migrenemre azt mondtak majd elmulik magatol, mert kinovom aha lehet mondjuk 90eves koromban tenyleg sikerulne, de addig meg kuzdjon aki elvezi, h fel elete fejfajassal megy el, de olyan szintuvel, mikor alig bir barmi masra figyelni... Miota megkaptam a bogyot ami allergiara valo, erdekes modon a migrenem is jelentosen ritkabban ut ki..
Kezeltek persze kezeltek mindent, meg lehuzzatok az embert... Annyi penzt kaptatok tolem is amivel mas fel eleteben eleldegel, de persze a szenvedesem eppen ugy megmaradt... Pedig ha nalam jobban bizott valaki akar milyen megnevezesu gyogyitoban az mar a fanatizmuson is tul volt... Na mind1, reszemrol lezartam... Mert semmi ertelme... A psziches dolog meg azert ne legyen 1 honapos gyereknel... De mind1..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest