Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma átnéztem az ismerősöm boltjában a kínálatot, de a mobilmániám csendben maradt. Az E65 minden tekintetben megfelelő számomra.

-
A hideg időszak az okostelefon szezon nálam.
Ezért tudok nemet mondani a SE K850-re. Jobb a hűvös estéket egy okostelefon tanítgatásával eltölteni. Plusz az E65-nek kellemesebb a megjelenése. Jó pihentetni rajta a tekintetemet.
Szerintem sose fogjátok megérteni eme bensőséges viszonyomat az okostelefonokkal.
-
-
Pár nap alatt megszoktam az E65-öst, és most már örömmel tapogatom a zsebemet, és benne a tokba bújtatott "kávébarna csábítót".

Ezek az E szériás okostelefonok... tudnak valamit.
-

Egy jól sikerült kép a jelenlegi kedvenceimről.
Sajnos, csak egy maradhat. -
Azért én vinnék magammal valami apróságot, de nem kavicsot vagy tobozt.

A K850 csak úgy betoppant az életembe, de alaposan átgondolom, hogy biztosan kell nekem?
Mert kapok egy modellváltás miatt polcra került Nokia E65-öst(!). Aki ismer, jól tudja, hogy E széria mániás vagyok, és kedvenceim voltak: Elefántfül (E61) és Űrlovag (E60).Most a K800 bajban van. Ugyan nagyon kedvelem a kamerája, az FM rádió, és tábla kialakítás miatt, azonban az E65-ös a szívembe lopná magát a Symbian 9.1 nyílt rendszerével, a wifi-vel, a teljesen átvariálható menüjével, a rengeteg alkalmazással (nemcsak JAVA), az ikonokat is megváltoztató témákkal.
3:5, az E65 vezet.A K850 a fagyásaival és BROD-jával idegesítő egy mobiltárs lehet.
-
Én meg ugye Vodafone feliratos házba öltöztettem a független K800-asomat, így szintén zöld-piros jelek vannak a Net és Gyors menü gombokon.

Persze a Vodafone felirat sem zavar, mert 70-es a számom.
Egyelőre nincs szükségem GPS-re, mert ritkán mozdulok ki. Ha lenne autóm, meg sok pénzem benzinre, biztos élvezetes játék lenne az országjárás és a kincses ládikók keresése. (Persze eme optimista jövőképben szerepel a csere-kincs is.
) -
-
A sors utamba vetett egy fekete-zöld K850est. A tulaja benne van egy cserében. Lehet, hogy két hét múlva SE K850esem lesz.

-
Nekem is volt Vodafone-tól mobilom, de egyiknél sem zavartak a szolgáltatói ikonok.
Bár áttértem a független mobilok használatára, azonban "hűséges" vagyok a vodához.
Most a K800 a fő mobilom. Ugyan ma belefutottam egy Samsung G800-asba. 5 megapixeles kamera (sokkal jobb mint a K800-asé) azonban nem kiabált a fülembe a "kell" hangocska. A G800 férfias darab. Majdnem full fém, vaskos és nehéz. A selyem fényű, barna K800 kedvesebb a szívemnek.

Eme téma különösen jól harmonizál a barna házzal.

[link]Kellene egy GPS, és mehetne is a kincskeresés.

Majd jövőre egy GPS képes mobilra cserélem le a K800-ast.
Ui.: Jelenleg a NASA tévét nézem. Ugyan semmi közöm az űrkutatáshoz, de érdekel az űrhajósok munkája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért tudok nemet mondani a SE K850-re. Jobb a hűvös estéket egy okostelefon tanítgatásával eltölteni. Plusz az E65-nek kellemesebb a megjelenése. Jó pihentetni rajta a tekintetemet.