- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
-
cinemazealot
addikt
Tegnap este 22:12 körül É-ÉNy-i irányban 15-20° körüli magasságban. Én is a (#3) mephi666 által belinkelt kép alapján próbáltam belőni: most nagyjából a nagy Göncöl alatt, attól kissé jobbra van.
Én a Hale-Boppról anno lemaradtam, de ez most nagyon tetszett, még ha alig volt csak észrevehető.
(#4) Dilikutya
Én sem vártam 23 óráig. Ráadásul minél tovább vársz, annál lejjebb kerül. Meg kel találni a kritikus fény-magasság egyensúlyt. Mindez persze csak mostanra igaz, mert néhány nappal ezelőttig inkább a hajnali égbolton lehetett rá számítani, akkor meg a hajnali pirkadat tett be neki. Algiebanak szerencséje volt, hogy sikerült elcsípnie. -
mephi666
nagyúr
találtam egy ilyet, hátha segítség... az a baj, hogy alacsonyan van és városban nem találok ideális helyet (este 11kor meg nem tudok felmenni legálisan a dombra sem)
ui: én a halley-t várom vissza... 3 éves voltam, amikor legutóbb erre járt és nem emlékszem rá... 41évet még élni kell mindenképp, hogy láthassam
a hale-bopp -ra emlékszem én is, szabadszemmel is látványos volt
'97 elég mozgalmas év volt, mert akkor volt a pathfinder akció is a marson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest